Tutaj można zadać pytania o możliwości czy cechy konkretnego sprzętu, ewentualnie podawać uzyskiwane zasięgi. Można także rozważać jakiego rodzaju sprzęt będzie najwłaściwszy do danego celu.
witam wszystkich
niedawno stałem sie (nie)szczęśliwym posiadaczem Omegi 8000
Niestety jego osiągi mocno odbiegają od obietnic złożonych przez producenta. Czy 2-3 cm większy zasięg w porównaniu do Ace 250 to cos normalnego. Prosze o opinie kolegów
Sprecyzuj dokładnie na czym polega problem , na jakich obiektach , w powietrzu czy gruncie ?
Jeśli chodzi o zasięgi to ta sama liga co T2 . Miałem Ace i te 2-3 cm więcej nie mama do czego porównać
Chodzi mii o glebę. W porównaniu do Ace 250 (test na monecie 2 kopiejki i Łuska od Mausera. Oba wykrywacze na standardowych cewkach) tylko o 2-3 cm głębsz a może i mniej. W związku z tym nie wiem czy to norma czy uszkodzony sprzęt gdyż spodziewalem się więcej.
Witam
Dzisiaj uż estem pewiem że Omega jest wadliwa. Dzięki Kolegom mialem możliwośc przetestowania i porównania osiągów. Musi iść do serwisu:-) a szkoda bo zapowiadało sie ciekawie. Dzięki zdzichu za reakcje.