Jakie są Wasze opinie w temacie wykrywacza XP DEUS

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
adek
Kontakt:

Jakie są Wasze opinie w temacie wykrywacza XP DEUS

Post autor: adek »

szczególnie interesuje mnie opinia własnie kolegi Proscana. Oczywiście inne też mile widziane, może ktoś juz z Was ma ten sprzęt. Wiem że to nowa maszynka jesli chodzi o nasz kraj, może jest 20 poszukiwaczy. Na forum Odk i PS cała masa róznych opini, niestety wypowiadają sie w 95% ludzie którzy nie widzieli tego wykrywacza na oczy.

Z tego co się zdązyłem zorientować mogą wystąpić problemy z komunikacją pomiędzy cewką a komputerkiem (wszystko jest bezprzewodowe). Interesuje mnie też kwestia stabilności tego sprzętu (np brak pustych sygnałów) ale też zasięgi. Jak ten sprzęt ma się zasięgowo np do Etraca?
ProScan
Właściciel

Re: Jakie są Wasze opinie w temacie wykrywacza XP DEUS

Post autor: ProScan »

Ja w temacie Deusa nic konkretnego, z pierwszej ręki nie mam póki co do powiedzenia.

Zdania ogólne, odczucia można znaleźć tutaj: http://www.proscan.gliwice.pl/forum/vie ... php?t=1826

:pa

proscan
ODPOWIEDZ