Przepraszam ze tak Pana mecze pytaniami ale jest weekend i nie mam jak skontaktowac sie z vikingiem w sprawie MXT PRO a Pan zawsze sluzyl mi dobra rada, mianowicie zauwazylem ze wykrywacz nie wyswietla wartosci VDI podczas wykrycia aluminiowych przedmiotow takich ja manierka, menaszka czyli relatywnie duzych( z malymi takimi jak niesmiertelnik czy klamra jest ok) sygnal dziekowy jest obecny nie ma wartosci VDI, dzieje sie tak na kazdym z trzech programow w coin jewerly sygnalu prawie wogole nie ma wykrywacz zachowuje sie tak jakby wogole nie widzial manierki a conajmniej ja dyskryminuje.
Czy to jest normalne zachowanie detektora?
MXT PRO nie wyświetla wartości VDI przy wykryciu alu
-
Zapytanie_email
Re: MXT PRO
Witam,
No właśnie - weekend jest po to by odpoczywać, co doskonale rozumieją w Vikingu i mają w te dni zamknięte
. Ale w poniedziałek można do nich zadzwonić i wypytać - w końcu jest Pan ich klientem
Co do odpowiedzi na powyższe pytanie, to proszę je zadać raz jeszcze, bo nie rozumiem oo co chodzi
Wynika z tego że jest dźwięk - nie ma VDI, ale przeczy temu dalsza cześć tego samego zdania:
No więc wykrywa (bez VDI), czy dyskryminuje?
I gorąca prośba - najpierw do sprzedawcy z tego typu pytaniami. Z tego co wiem, nie dostał Pan od nich instrukcji obsługi, więc nie chcę tutaj ich wyręczać (te czasy już bezpowrotnie minęły)
proscan
No właśnie - weekend jest po to by odpoczywać, co doskonale rozumieją w Vikingu i mają w te dni zamknięte
Co do odpowiedzi na powyższe pytanie, to proszę je zadać raz jeszcze, bo nie rozumiem oo co chodzi
podczas wykrycia aluminiowych przedmiotow takich ja manierka, menaszka czyli relatywnie duzych( z malymi takimi jak niesmiertelnik czy klamra jest ok) sygnal dziekowy jest obecny nie ma wartosci VDI
Wynika z tego że jest dźwięk - nie ma VDI, ale przeczy temu dalsza cześć tego samego zdania:
sygnalu prawie wogole nie ma wykrywacz zachowuje sie tak jakby wogole nie widzial manierki a conajmniej ja dyskryminuje
No więc wykrywa (bez VDI), czy dyskryminuje?
I gorąca prośba - najpierw do sprzedawcy z tego typu pytaniami. Z tego co wiem, nie dostał Pan od nich instrukcji obsługi, więc nie chcę tutaj ich wyręczać (te czasy już bezpowrotnie minęły)
proscan
Przepraszam, ale czy ten wykrywacz ma "pod kciukiem" funkcję pin-point?
Pod kciukiem nie, ale "pod" palcem wskazującym - tak.
proscan
proscan