wyszukiwarka
wyszukiwarka
witam serdecznie.
po zmianie szaty, oczywiście forum nie mojej, mam problem z wyszukiwarką. np. po wpisaniu hasła "spectra v3" za każdym razem pojawia się komunikat "Nic nie znaleziono, ponieważ słowo spectra nie występuje w żadnym poście." tak jest z każdym hasłem.
co może być powodem?
pozdr.
dopisek.
teraz natomiast wyszukiwarka podaje mi tylko mój post ze słowem "spectra". wszystkie stare tematy dotyczące spectry są pomijane.
pozdr.
po zmianie szaty, oczywiście forum nie mojej, mam problem z wyszukiwarką. np. po wpisaniu hasła "spectra v3" za każdym razem pojawia się komunikat "Nic nie znaleziono, ponieważ słowo spectra nie występuje w żadnym poście." tak jest z każdym hasłem.
co może być powodem?
pozdr.
dopisek.
teraz natomiast wyszukiwarka podaje mi tylko mój post ze słowem "spectra". wszystkie stare tematy dotyczące spectry są pomijane.
pozdr.
Re: wyszukiwarka
To nie jest zmiana szaty, tylko kompletna przebudowa.
Tym niemniej jestem zaskoczony, że nie jest przeszukiwana stara zawartość.
Sprawdzę co da się z tym zrobić.
Dzięki za sygnał.

proscan
Tym niemniej jestem zaskoczony, że nie jest przeszukiwana stara zawartość.
Sprawdzę co da się z tym zrobić.
Dzięki za sygnał.

proscan
Już jest dobrze.
proscan
proscan
dzięki.
pozdr.
pozdr.
Chyba jest jakiś problem z wyszukiwarką.
Wpisuję słowa: fisher, minelab, whites itp i mam komunikat:
Wpisuję słowa: fisher, minelab, whites itp i mam komunikat:
Słowa pominięte ze względu na dużą częstotliwość występowania: fisher.
Aby rozpocząć wyszukiwanie, należy wprowadzić przynajmniej jedno słowo. Minimalna liczba znaków w słowie, z wyłączeniem wieloznaczników (*,?), to 3.
Nie wiem czy da się coś z tym zrobić.
To dzieło informatyków, czyli nadludzi, którzy są lekko oderwani od rzeczywistości.

proscan
To dzieło informatyków, czyli nadludzi, którzy są lekko oderwani od rzeczywistości.

proscan
hmmm,
nie da się szukać wpisując "F2" bo za krótka nazwa, nie da się wyszukać wpisując "Fisher" bo za duża częstotliwość słowa (jednak w to wątpię) i jak tu wyszukać posty dotyczące Fishera F2
Nadludzie chyba przesadzili.
nie da się szukać wpisując "F2" bo za krótka nazwa, nie da się wyszukać wpisując "Fisher" bo za duża częstotliwość słowa (jednak w to wątpię) i jak tu wyszukać posty dotyczące Fishera F2
Nadludzie chyba przesadzili.
Spróbuję się tym zainteresować, ale w panelu administratora chyba nie ma takiej opcji, żeby modyfkwać działanie wyszukiwarki.
Taka ogólna tendencja światowa - mało rozgarnięty informatyk (za to z potężną wiedzą) zapisuje jakieś kretyństwo, a zwykły człowiek musi potem z tym kretyństwem żyć.
Dam znać jak coś ustalę - chyba że ktoś z czytających, kto ma do czynienia z phpBB, zna remedium.

proscan
Taka ogólna tendencja światowa - mało rozgarnięty informatyk (za to z potężną wiedzą) zapisuje jakieś kretyństwo, a zwykły człowiek musi potem z tym kretyństwem żyć.
Dam znać jak coś ustalę - chyba że ktoś z czytających, kto ma do czynienia z phpBB, zna remedium.

proscan
Mechanizm zmodyfikowany. Da się już szukać popularnych słów. Gorzej z tymi za krótkimi, ale może w tym temacie też uda się coś wymyślić.

proscan

proscan