Garrett ACE150 dziwne objawy.
Garrett ACE150 dziwne objawy.
Miesiąc po upływie gwarancji
kanarek mi się wzbudza jak macham nad nim dłonią, czasem sypie krótkimi sygnałami z kolorówki i zrobił mi się pinpoint
wystarczy że przetrzymam monetę lub nawet położę ją na ziemie (oczywiście cewko nie macham) to praktycznie ciągły dźwięk. Nie wiem czy to cewka nawaliła czy elektronika
. Trochę poczytałem i widzę że sporo ludzi ma problem z garretami przeważnie z cewkami.
Re: Garret ACE150 dziwne objawy.
..albo ze słabymi bateriami.sporo ludzi ma problem z garretami przeważnie z cewkami.
proscan
Re: Garrett ACE150 dziwne objawy.
Baterie odpadają dwoma kompletami sprawdzałem to samo. Reset też robiłem spróbuje rozkręci wtyczkę tę metalowo może w niej coś nie łączy bo jak jej dotykam daje sygnały ale wątpię kiedyś też dawał sygnały ale dłoni mi cewka nie wykrywała.
Jak Pan podłączy inną sondę do wykrywacza, to będzie jasne po jakiej stronie leży wina...

proscan
proscan
-
Zapytanie_email
Subject: Wkyrwacz Garrett 150 Ice
Witam piszę z pytaniem czy serwisujecie wykrywacze metalu ponieważ moj wykrywacz metalu ma juz trochę lat i wydaje misięze ne działa tak jak powinien
Witam piszę z pytaniem czy serwisujecie wykrywacze metalu ponieważ moj wykrywacz metalu ma juz trochę lat i wydaje misięze ne działa tak jak powinien
Proszę napisać konkretnie co się dzieje, a ja Panu odpowiem czy będę mógł się tym zająć czy nie.

proscan
proscan
-
Zapytanie_email
jest dyskryminacja na jewerly szuka wsyztskiego tak samo na coins czasem ejst tak ze daje sygnał kopie i za chwile nie ma sygnału...
Nie rozumiem.
"Szuka wszystkiego" czyli nie działa dyskryminacji? Wykrywa żelazo? Jakie żelazo? Gwoździe, garnki, czy stalowe kapsle? te dwa ostanie jeśli są wykrywane w trybie JEWELERY to jest to zupełnie normalny objaw.
Polecam lekturę: http://www.proscan.gliwice.pl/forum/vie ... t=75&p=238
Proponuję by Kolega się skontaktował z kimś bardziej doświadczonym (choćby na jakimś forum), bo przeglądów sprawnych wykrywaczy nie wykonuję, a jeśli takowy trafi do mnie, to pobieram znaczącą opłatę za samo stwierdzenie, że nic nie stwierdzam.

proscan
"Szuka wszystkiego" czyli nie działa dyskryminacji? Wykrywa żelazo? Jakie żelazo? Gwoździe, garnki, czy stalowe kapsle? te dwa ostanie jeśli są wykrywane w trybie JEWELERY to jest to zupełnie normalny objaw.
Polecam lekturę: http://www.proscan.gliwice.pl/forum/vie ... t=75&p=238
Tutaj powodów może być kilka. Nie oznacza to wcale, że z wykrywaczem coś jest nie tak.czasem ejst tak ze daje sygnał kopie i za chwile nie ma sygnału...
Proponuję by Kolega się skontaktował z kimś bardziej doświadczonym (choćby na jakimś forum), bo przeglądów sprawnych wykrywaczy nie wykonuję, a jeśli takowy trafi do mnie, to pobieram znaczącą opłatę za samo stwierdzenie, że nic nie stwierdzam.
proscan