Wyświetlacz w White's Spectrum XLT DFX
Re: Wyświetlacz w White's Spectrum XLT DFX
bardzo podoba mi się podłokietnik ze zdjęcia wyżej . Są może dostępne takie sztuki ?
Pozwolę sobie potwierdzić opinię. Z nowym wyświetlaczem mam wrażenie, że obraz jest nieco czytelniejszych. A główna zaleta to praca przy mocnym słońcu - wszystko zdecydowanie lepiej widać niż na starym "niebieskawym" ekranie.Przy okazji wymienię zalety stosowania tych nowych wyświetlaczy:
Jakość obrazu jest doskonała - znacznie lepsza niż oryginalnych LCD (widać to na powyższych zdjęciach, ale w rzeczywistości jest jeszcze lepiej);
Nieznacznie, ale zauważalna poprawa szybkości wyświetlania;
Podświetlenie pobiera nieznaczny prąd -w zasadzie można pracować na podświetleniu cały czas;
Brak przetwornicy - zmniejszenie wagi i brak dodatkowych zakłóceń podczas pracy przetwornicy.
Dziękuję!
Witam wysiadł mi wyświetlacz od dfx spektrum , elektronik nie potrafił go naprawić co zrobić?
Przysłać do mnie na wymianę.
(czyli wymiana elektronika na proscan, który wymieni LCD).

proscan
(czyli wymiana elektronika na proscan, który wymieni LCD).
proscan
Jaki jest koszt wymiany . czytałem że są jakieś zamienniki bo oryginał nie do przejścia cenowo
O zamiennikach jest w niniejszym wątku - strona 1. Oryginały (kupowane u Whitesa) są bardzo drogie i gorszej jakości.
W sprawie cen proszę o kontakt email.

proscan
W sprawie cen proszę o kontakt email.
proscan