Czy możecie pomóc? (od MD3010 do Tesoro Cibola)
Re: Czy możecie pomóc?
Ja tez z ciekawosci gdzie wyczailes tego Tesoro i za ile jezeli mozna wiedziec??? 
Pan W. Z Gdyni, bynajmniej tak zrozumiałem.
Gdzie? w DENAR-ze w Gdyni. Jeden został po tym jak ktoś zamówił i zrezygnował. Cena 1550 PLN brutto. Dryndnij do DENAR-a i pogadaj kiedy dostawa (jeśli nie ma obecnie na stanie) Pozdrawiam.
Do czego to doszło że Denara mi tutaj reklamują
Spytaj Macięty o adres i nr telefonu do serwisu. Podobno jest już jakiś nowy serwisant Denara (podam namiary na forum).
proscan
Spytaj Macięty o adres i nr telefonu do serwisu. Podobno jest już jakiś nowy serwisant Denara (podam namiary na forum).
proscan
PROSCAN......................... LITOŚĆI, nie pomyślałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Głupio wyszło...................
o numer i namiary spytam.
o numer i namiary spytam.
Nie przejmuj się - gdyby mi to bardzo przeszkadzało to bym po prostu wyciął.
proscan
-
slawekdoman
Czesc!
Ale o litosc raczej pros, bo gdzie bedziesz w przyszlosci serwisowal swoje Tesoro
Pozdrawiam - Slawek
Ale o litosc raczej pros, bo gdzie bedziesz w przyszlosci serwisowal swoje Tesoro
Pozdrawiam - Slawek
-
slawekdoman
Witam!
Zapewne sam sobie bijesz brawo za splodzenie tego watku. Piszesz o sprzecie za 700 - 800, a ponoc kupiles za ponad 1500. Prosisz o rady dotyczace sprzetu uniwersalnego, wybierasz typowo na kolor. Mieszasz na ogolnopolskim forum, a i tak kupujesz w Gdyni.
Gdybym byl bardziej wylewny, napisalbym tak jak pisze sie w moich stronach i okreslil te historie krotko - sr..... w banie! Dlatego, ze nie jestem, ogranicze sie do stwierdzenia - ale pieknie i chytrze sie zaprezentowales.
Pozdrawiam - Slawek
Zapewne sam sobie bijesz brawo za splodzenie tego watku. Piszesz o sprzecie za 700 - 800, a ponoc kupiles za ponad 1500. Prosisz o rady dotyczace sprzetu uniwersalnego, wybierasz typowo na kolor. Mieszasz na ogolnopolskim forum, a i tak kupujesz w Gdyni.
Gdybym byl bardziej wylewny, napisalbym tak jak pisze sie w moich stronach i okreslil te historie krotko - sr..... w banie! Dlatego, ze nie jestem, ogranicze sie do stwierdzenia - ale pieknie i chytrze sie zaprezentowales.
Pozdrawiam - Slawek
OK, ja tego tak ostro nie postrzegam (jest mi to raczej obojętne).
Oczywiście podawanie nieprawdziwych kryteriów jest bardzo zniechęcające w przypadku udzielania porad, bo człowiek się stara wstrzelić w możliwości finansowe, a tu... bach !
Cibolę znam tylko ze słyszenia, więc nie wiem czy to był dobry wybór (ciekawe np. jak wygląda w porównaniu z ACE 250 z sondą 9x12).
Macięty jeśli będzie chciał odpowiedzieć to ... niech machnie ręką.
Zresztą porad może teraz szukać u dealera u którego kupił i jego serwisanta (piszę bez złośliwości).
Wątek zamykam - temat się wyczerpał.
proscan
Oczywiście podawanie nieprawdziwych kryteriów jest bardzo zniechęcające w przypadku udzielania porad, bo człowiek się stara wstrzelić w możliwości finansowe, a tu... bach !
Cibolę znam tylko ze słyszenia, więc nie wiem czy to był dobry wybór (ciekawe np. jak wygląda w porównaniu z ACE 250 z sondą 9x12).
Macięty jeśli będzie chciał odpowiedzieć to ... niech machnie ręką.
Zresztą porad może teraz szukać u dealera u którego kupił i jego serwisanta (piszę bez złośliwości).
Wątek zamykam - temat się wyczerpał.
proscan