gti 2500 a teknetics t2

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
marcin.p.

gti 2500 a teknetics t2

Post autor: marcin.p. »

witam mam do kupienia t2 ale musialbym sprzedac gti a znim jestem juz oswojony a o t2 wiem prawie co nic moze bys mi doradzil czy ta zamiana ma sens.

pozd.
ProScan
Właściciel

Re: gti 2500 a teknetics t2

Post autor: ProScan »

Oj - to pytanie jest zbyt mało konkretne.

Ma sens jeśli masz np. uszkodzenie stawu łokciowego i nie masz siły dźwigać swojego GTI. Albo, ma sens jeśli przerzucasz się na poszukiwanie samorodków lub innej drobnicy.

itd.

:pa

proscan
k.nowak

Post autor: k.nowak »

witam
Marcin na Twoim miejscu zostałbym przy GTI bo to sprzęt sprawdzony.
T2 to nowinka na rynku poczekałbym z rok lub dwa na recenzje użytkowników. Zawsze przy zmianie sprzetu mocno się zastanawiam a opinie użytkowników są decydujące #-o . Nie lubię nowinek
a może coś innego niż T2?
pzdr
marcin.p.

Post autor: marcin.p. »

z moi stawym lokciowym jest wszystko wpozo gti nie jest znowu taki ciezki :D dzieki wam za szybkom odpowiedz zastanawialem sie dlatego bo t2 byl za 2000 zl a szkoda mi bylo sprzedac gti.

pozd.
ODPOWIEDZ