Jestem początkujący ,proszę o pomoc w podjęciu decyzji!!!!!!

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
arczi262

Jestem początkujący ,proszę o pomoc w podjęciu decyzji!!!!!!

Post autor: arczi262 »

Co mam wybrać dla siebie do 700 zeta mam na oku kilka wykrywaczy ale nie mogę się zdecydować.
(torszkę na plażę i do lasku na jakieś łuski ,bgneciki,odznaki)

-Discovery 1100
-BOUNTY HUNTER Tracker IV( tylko jak narazie jest ich brak w VIKINGU.,Szkoda)
-DUKAT 7

-BOUNTY HUNTER QuickSilver
-BOUNTY HUNTER Tracker II
-http://www.allegro.pl/item207193942_geoscan_geo_3_cx.html
-http://www.geodetektor.com/22.html
-http://www.geodetektor.com/55.html

Bardzo proszę o pomoc .!!
:pa
ProScan
Właściciel

Re: Jestem początkujący ,proszę o pomoc w podjęciu decyzji!!!!!!

Post autor: ProScan »

Geodetektora nie polecam - podpadnięta firma. Dukatów nie znam (i znać nie chcę). Tracker II zbyt cienki - tylko na plażę. Discovery 1100 ani BH QS nie miałem okazji sprawdzić - nie wiem lepsze czy gorsze od T IV.

Dołóż do ACE 250.

proscan
arczi262

Wielkie dzięki :D
arczi262

Mam jeszcze jedno pytanko co do zakupu wykrywacza ,zamieżam kupić BH LAND STARA u VIKINGA , ponieważ chcialbym chodzic na plaży jak i w lesie ,a z tego co rozumiem jest to wykrywacz UNIWERSALNY ,czyli ;ja tak myślę ,że na monety i na militarkę.?
Pomoże mi ktoś? czy się mylę czy nie?
ProScan
Właściciel

Post autor: ProScan »

Tak - to uniwersalny detektor.

Warto pomyśleć także o F75, Discovery 3300 o podobnych własnościach i podobnej cenie.

proscan
Bajzel_zjz

Post autor: Bajzel_zjz »

Witam.
Jeśli mogę wypowiedzieć się w tej kwestii to przedwczoraj zamówiłem ACE 250, dostałem go wczoraj kurierem (prędkość rewelacyjna, jak dla mnie). Wczoraj las, efekt - kilka łusek, łyżka - spora, ciężka, jakiś stop bo niezardzewiała tylko zaśniedziała. Dzisiaj plaża - 2,50zł (w klepakach)cienko, ale to raczej wina pogody, mało wczasowiczów. Spotkałem dwóch Panów o podobnych zainteresowaniach, wspominali, że są tylko nowo zagubione monetki, nic starszego. Ja jednak chapnąłem dwie sztuki chyba z zeszłego roku (nalot na monetach), zakopane były na 15-20cm. Obsługa wykrywki rewelacja, czytelna dla początkującego, nic lepszego nie mogłem sobie wymarzyć, zresztą sam jeszcze cztery dni temu miałem ten problem co kolega. Poczytałem forum, wyciągnąłem wnioski i jestem bardzo zadowolony. Jeśli zaczynasz to naprawdę warto pomyśleć nad tą wykrywką.
Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ