[...]
Przy okazji: dlaczego nie wyświetla mi się mój podpis? Opcję "zawsze dodawaj mój podpis" mam zaznaczoną na "tak".
Pozdrawiam,
RG42
Podpisy i prywatne wiadomości
Re: Podpisy i prywatne wiadomości
Podpisy oraz prywatne wiadomości zostały zablokowane na forum.
Dlaczego podpisy:
- nie chcę żeby podpisy służyły do manifestowania czegokolwiek tutaj.
-wolę żeby to forum było możliwie wyjałowione z emocji.
Dlaczego PW:
- za mało powierzchni na dysku, do przechowywania korespondencji prywatnej,
- nie chcę odpierać zarzutów, że mam wglad co piszą między sobą użytkownicy
Sądzę że nie są to jakieś znaczne utrudnienia - ot, taka po prostu specyfika tego forum
proscan
Dlaczego podpisy:
- nie chcę żeby podpisy służyły do manifestowania czegokolwiek tutaj.
-wolę żeby to forum było możliwie wyjałowione z emocji.
Dlaczego PW:
- za mało powierzchni na dysku, do przechowywania korespondencji prywatnej,
- nie chcę odpierać zarzutów, że mam wglad co piszą między sobą użytkownicy
Sądzę że nie są to jakieś znaczne utrudnienia - ot, taka po prostu specyfika tego forum
proscan
Rozumiem, nie ma sprawy. Tak tylko zapytałem, bo myślałem, że może to ja sam coś źle robię. Nie przeszkadza mi brak podpisu, a prywatne wiadomości zawsze mnie wkurzają, więc cieszę się, że ich u Ciebie nie ma
Pozdrawiam,
RG42
Pozdrawiam,
RG42
-
Zapytanie_email
[...]
Nie chce robić bałaganu na forum lecz nie znalazłem stosownego działu, w którym mógłbym się przywitać i zadać pytanie, które padło.
Osoba, o której mowa - [wymoderowano] - nie ma udostępnionego maila, a ja w momencie zalogowania na forum również swojego nie udostępniłem (już naprawiłem ten błąd).
Jaka jest możliwość skontaktowania się z [wymoderowano] nie robiąc bałaganu na forum ?
[...]
Nie chce robić bałaganu na forum lecz nie znalazłem stosownego działu, w którym mógłbym się przywitać i zadać pytanie, które padło.
Osoba, o której mowa - [wymoderowano] - nie ma udostępnionego maila, a ja w momencie zalogowania na forum również swojego nie udostępniłem (już naprawiłem ten błąd).
Jaka jest możliwość skontaktowania się z [wymoderowano] nie robiąc bałaganu na forum ?
[...]
Faktycznie istnieje możliwość zablokowania widoczności emaila przez użytkownika. Ja jako admin widzę wszystkie emaile.
Moje forum nie jest klasycznym forum - to miejsce kontaktu klientów ze mną. Jeśli chce się wymienić informacje pomiędzy użytkownikami to proszę napisać do mnie. Ja przekażę dalej.
Skoro [----] się nie odezwał(a) to może nie życzy sobie kontaktu ?
Ale pomyślę o tym. W sumie dział KOMUNIKATY do tego się nadaje (komunikaty, powitania, prośby o kontakt). Zmienię tylko nieco jego nazwę.
PW nie odblokuję.
proscan
Moje forum nie jest klasycznym forum - to miejsce kontaktu klientów ze mną. Jeśli chce się wymienić informacje pomiędzy użytkownikami to proszę napisać do mnie. Ja przekażę dalej.
Skoro [----] się nie odezwał(a) to może nie życzy sobie kontaktu ?
Ale pomyślę o tym. W sumie dział KOMUNIKATY do tego się nadaje (komunikaty, powitania, prośby o kontakt). Zmienię tylko nieco jego nazwę.
PW nie odblokuję.
proscan