Witam
Poszukuję dodatkowych informacji na temat wykrywacza "HARDY". Może ktoś ma ten sprzęt i zechce coś o nim napisac. Wykrywaczami interesuję sie od niedawna i cała moja wiedza (o ile o takiej można mówic) pochodzi z "Forum Odkrywcy", a tam od 2 miesięcy "nihil novi" w tym temacie. Ogólnie szukam wykrywacza o uniwersalnym profilu ze wskazaniem na głębiej zalegające fanty, stabilnego w cenie 1-2 tys. Problem złożoności nastaw opanuję, aczkolwiek nie chcę zbyt często "kręcic gałkami"
p.s. Bardzo cenię sobie opinie Pana Piotra za fachowośc i obiektywizm
Pozdrawiam adahaska
Hardy sprzęt po raz pierwszy
Re: Hardy sprzęt po raz pierwszy
O Hardym nic nie wiem, poza tym co widać na zdjęciach i co sam producent (tajny) zechciał napisać.
Odradzam kupowanie sprzętu, który nie jest szeroko stosowany (chyba ze ktoś lubi testować niesprawdzone konstrukcje) i którego producent jest nieznany.
Chętnie więc sam usłyszę od użytkowników cóż to takiego jest.
proscan
Odradzam kupowanie sprzętu, który nie jest szeroko stosowany (chyba ze ktoś lubi testować niesprawdzone konstrukcje) i którego producent jest nieznany.
Chętnie więc sam usłyszę od użytkowników cóż to takiego jest.
proscan
Re: Hardy sprzęt po raz pierwszy
Tego się obawiałem. Producent zakamuflował się tak skutecznie, że "i Hardym nie przeskoczysz". Ta mgła tajemnicy raczej nie pomaga przy podejmowaniu decyzji zakupu.
Dziękuję za odpowiedź.
adahaska
Dziękuję za odpowiedź.
adahaska