Garrett ACE 250 na lepszy, no właśnie zastanawiam się nad sprzedażą ACE 250 na coś w stylu X-Terra 70 czy to dobry wybór aby poprawić standard i skuteczność w terenie? Może inne modele wykrywaczy są lepsze a tańsze niż 70?
Drugie pytanie ile kosztuje wykrywacz który na wyświetlaczu pokazuje kształt znalezionego fanta pod ziemią?
Garrett ACE 250 na lepszy
Re: Garrett ACE 250 na lepszy
Witam,

proscan
Pojęcie "lepsze" jest w zględne. Sądzę że trudno znależć cokolwiek o zbliżonych własnościach do X70 o niższej cenie. Być może są głębsze wykrywacze.X-Terra 70 czy to dobry wybór aby poprawić standard i
skuteczność w terenie? Może inne modele wykrywaczy są lepsze a tańsze niż 70?
Nie wiem ile kosztuje, bo takiego wykrywacza nie ma. Chyba że chodzi o radar.ile kosztuje wykrywacz który na wyświetlaczu pokazuje kształt znalezionego fanta pod ziemią?
proscan
-
M
Dziękuje ci za dwie odpowiedzi, lecz mam jeszcze jedno pytanie.
W jakim stopniu jest lepszy MINELAB Quattro MP od 70? Czy to tylko cena czy efektywność w terenie? Czy na monetki i militarkę też się nadaje?
Do kwoty ok. 2500zł jaki polecił bys mi wykrywacz lepszy od ACE 250?
Co sadzisz o droższym nieco od ACE 250 Garretta 2500?
W jakim stopniu jest lepszy MINELAB Quattro MP od 70? Czy to tylko cena czy efektywność w terenie? Czy na monetki i militarkę też się nadaje?
Do kwoty ok. 2500zł jaki polecił bys mi wykrywacz lepszy od ACE 250?
Co sadzisz o droższym nieco od ACE 250 Garretta 2500?
Mam podać liczbę ?W jakim stopniu jest lepszy MINELAB Quattro MP od 70?
Quattro nie jest lepszy - jest inny. Np. sam się stroi do gruntu dzięki wieloczęstotliwości. Myślę że lepiej radzi sobie z żelazem (to też zależy od sondy użytej w X70)
Nie rozumiem. Efektywność zależy głownie od operatora. Łajza z najlepszym wykrywaczem będzie mniej efektywna od sprawnego operatora z jakimś prostym sprzętem. A cena jest ustalana przez rynek, a nie przez efektywność w terenie. Wystarczy się rozejrzeć by przekonać się że cwaniaczki próbują wciskać śmieci po zupełnie absurdalnych cenach.Czy to tylko cena czy efektywność w terenie?
To jest wykrywacz uniwersalny.Czy na monetki i militarkę też się nadaje?
Xterra 70.Do kwoty ok. 2500zł jaki polecił bys mi wykrywacz lepszy od ACE 250?
To miał być żart ? Droższym nieco ? On kosztuje klika razy tyle.Co sadzisz o droższym nieco od ACE 250 Garretta 2500?
Moje zdanie o GTI 2500 już wielokrotnie wypowiadałem - polecam wyszukiwarkę.
proscan