ja-nowak@wp.p
jaki wykrywacz do 1500
jaki wykrywacz do 1500
kupię wykrywkę do 1500 zł (uniwersalny ze wskazaniem na drobnicę), może koledzy mi doradzą?-dzięki!
ja-nowak@wp.p
ja-nowak@wp.p
Re: jaki wykrywacz do 1500
A masz już coś na oku ?
proscan
proscan
solaris,ace150,250
Hmm,
Do Solarisa mam powazne zastrzeżenia co do konstrukcji mechanicznej. Mnie ten wykrywacz nie przekonuje, mimo dobrych zasiegów w powietrzu.
Do ACE 250 (bo 150, to raczej dla zupełnie pocztkujących monetkowców) należałoby dokupić drugą większą sondę.
Nie wiem jak ona sie spisze, bo to nowość. Ale cena łączna wyniosłaby < 1300zł, więc warto się zastanowić.
Rozważyłbym jeszcze Muszkietera.
proscan
Do Solarisa mam powazne zastrzeżenia co do konstrukcji mechanicznej. Mnie ten wykrywacz nie przekonuje, mimo dobrych zasiegów w powietrzu.
Do ACE 250 (bo 150, to raczej dla zupełnie pocztkujących monetkowców) należałoby dokupić drugą większą sondę.
Nie wiem jak ona sie spisze, bo to nowość. Ale cena łączna wyniosłaby < 1300zł, więc warto się zastanowić.
Rozważyłbym jeszcze Muszkietera.
proscan
masz na mysli http://www.viking.waw.pl/minelab.htm#minelab01.Ja to sobie tak wymyśliłem-tanio i w dobrej jakości ale czy do 1000 można w przyzwoitej? Pytanie sformułowałem trochę na wyrost ale kto wie.... no właśnie PROSCAN- a do 1000? Moja teściowa zwykła mówić "tanie mięso to psy jedzą" i ma rację!

Z ostatniej chwili: uchwałą sejmiku domowego obcięto mi budżet na wykrywacz- nie zwrócono uwagi na mój rozpaczliwy protest!!!!!!__1000 i ...tyle. Co ty na to PROSCAN?
Należy ogłosić program "obywatelskiego nieposłuszeństwa"
To chyba ACE 250 bedzie OK. Chyba że coś tańszego - np. Tracker IV. Albo jakaś "używka".
proscan
To chyba ACE 250 bedzie OK. Chyba że coś tańszego - np. Tracker IV. Albo jakaś "używka".
proscan
Dzięki PROSCAN-tak zrobię,jeśli do sezonu nie trafię "używki" to rozumiem że przy 250-tce nie przystoi rozmawiać o ultra2? (na korzyść tej pierwszej) Jak byś miał coś na składzie dla mnie, to jestem otwarty na propozycje-oczywiście do czasu aż kupię albo "używkę albo 250 albo ru.....,którego mi chyba odradzisz albo i nie....
Pozdrawiam
P.s. 90/10 dla 250 -tak?
Pozdrawiam
P.s. 90/10 dla 250 -tak?
Dzięki Proscan za rady -dobrze posłuchać FACHOWCA
Jeszcze poszukam najtańszej oferty
Jeszcze poszukam najtańszej oferty
O Ultra II nie mam nic do powiedzenia.
"Znam" tylko Solarisa, bo trzymałem go w rękach i machnąłem sobie kilka razy nad obrączką. Dobry zasięg w powietrzu. Mam natomiast poważne zastrzeżenia co do ergonomii tego wykrywacza (np. to odgięcie sondy do przodu jest dla mnie nie do przyjęcia) i jakości niektórych materiałów (np. przełączniki i przyciski).
proscan
"Znam" tylko Solarisa, bo trzymałem go w rękach i machnąłem sobie kilka razy nad obrączką. Dobry zasięg w powietrzu. Mam natomiast poważne zastrzeżenia co do ergonomii tego wykrywacza (np. to odgięcie sondy do przodu jest dla mnie nie do przyjęcia) i jakości niektórych materiałów (np. przełączniki i przyciski).
proscan