witam ponownie.
Czy współpracuje Pan ze sprzedawcą wymienionym w tytule. Czy wykrywacz zakupiony w tej firmie jest objęty Pana gwarancją?
I jeszcze jedno, niech Pan się już nie gniewa na nas. Może jednak uda się ukoić nerwy i odblokuje Pan dział "czy to dobry wybór". Choć Pana nie znam to jednak uważam, iż jego mądrość i rozsądek nie pozwoli cierpieć rzeszom potrzebujących porady. W końcu nie należy się aż tak przejmować jednym, delikatnie mówiąc, niespełna rozumu i kultury osobnikiem. Proszę...
Sklepy Green Camo
Re: Sklepy Green Camo
Nie wykonuję bezpośrednio napraw gwarancyjncyh dla żadnej firmy.

proscan
PS
Co do wspomnianego działu, to odblokuję go gdy uspokoi się sytuacja z naprawami. Jestem zmuszony to zrobić, bo znów zaczęły spływać pytania na email
A wspomniany użytkownik wykazał się po prostu brakiem wyczucia i kultury. Myślę że warto było przyblokować dział choćby na jakiś czas, by zwrócić uwagę, że to forum jest komercyjne, a ja nie handluję detektorami i to że komuś doradzę co (nie)kupić wynika tylko z mojej dobrej i nieprzymuszonej woli.
proscan
PS
Co do wspomnianego działu, to odblokuję go gdy uspokoi się sytuacja z naprawami. Jestem zmuszony to zrobić, bo znów zaczęły spływać pytania na email
A wspomniany użytkownik wykazał się po prostu brakiem wyczucia i kultury. Myślę że warto było przyblokować dział choćby na jakiś czas, by zwrócić uwagę, że to forum jest komercyjne, a ja nie handluję detektorami i to że komuś doradzę co (nie)kupić wynika tylko z mojej dobrej i nieprzymuszonej woli.