jak w temacie,prosze o błyskawiczna odpowiedz bo chce go jutro zamówic.
pozdro
fisher 1225 z cewka 8" czy warto?prosba o błyskawiczna
Re: fisher 1225 z cewka 8" czy warto?prosba o błyskawiczna
Na tak zadane pytanie nie ma błyskawicznej odpowiedzi. Rodzą sie natomisat błyskawiczne pytania: do czego? za ile?
Powiem tyle: warto mieć, o ile kogoś stać.

proscan
Powiem tyle: warto mieć, o ile kogoś stać.
proscan
sprawa wyglada tak-w sklepie viking maja teraz f 1225 tylko z sonda 8"
i stad pytanie moje-czy warto brac z taka własnie,bo 10,5 kosztuje u nich 639pln wiec napewno nie kupie ,moze kiedys uzywana.
w tym układzie rozwazałem ich oferte f4 +dwie sondy,bo i tak wychodzi taniej.wiec albo promocyjny zestaw f4 albo ten 1225 z 8" sonda.dlatego tak pytam,chociaz wole tego 1225.
pozdrawiam.
i stad pytanie moje-czy warto brac z taka własnie,bo 10,5 kosztuje u nich 639pln wiec napewno nie kupie ,moze kiedys uzywana.
w tym układzie rozwazałem ich oferte f4 +dwie sondy,bo i tak wychodzi taniej.wiec albo promocyjny zestaw f4 albo ten 1225 z 8" sonda.dlatego tak pytam,chociaz wole tego 1225.
pozdrawiam.
Nie podejmuję się doradzić. W akcji widziałem 1236 z dużą sondą; skuteczne bydle, ale dużo sygnałów. Na mniejszej sondzie monetki powinny wychodzić nie gorzej, jeśli nie lepiej w zaśmieconym terenie, czy ornym polu.
Może ktoś się wypowie, kto używał obu sond.

proscan
Może ktoś się wypowie, kto używał obu sond.
proscan
[quote="ProScan"Na mniejszej sondzie monetki powinny wychodzić nie gorzej, jeśli nie lepiej w zaśmieconym terenie, czy ornym polu.
proscan[/quote]
o własnie,takie bedzie jego przeznaczenie,orne pola jak i tez te od dawien dawna nie uzywane,zasmiecone z racji bliskiego sasiedztwa gospodarstw.mysle ze to bedzie dobry wybór za te pieniadze-cena na stronie vikinga.dzieki za podpowiedz
pozdrawiam.
temat nie aktualny,prosze o usuniecie aby niezasmiecac forum,pozdrawiam
proscan[/quote]
o własnie,takie bedzie jego przeznaczenie,orne pola jak i tez te od dawien dawna nie uzywane,zasmiecone z racji bliskiego sasiedztwa gospodarstw.mysle ze to bedzie dobry wybór za te pieniadze-cena na stronie vikinga.dzieki za podpowiedz
pozdrawiam.
temat nie aktualny,prosze o usuniecie aby niezasmiecac forum,pozdrawiam
Myślę, że warto zostawić. Może jeszcze ktoś dopisze jakieś swoje uwagi nt użytkowania tej sondy.

proscan
proscan