Sovereign GT. Dobry wybór na kolorową drobnicę ?

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
spider10.5

Sovereign GT. Dobry wybór na kolorową drobnicę ?

Post autor: spider10.5 »

Witam Pana jak i pozostałych forumowiczów. Od trzech miesiecy przymierzam sie do zakupu wykrywacza metali i przymierzam sie do szukania monetek i kolorowej drobnicy (bedzie to mój pierwszy sprzęcik) i zapewnie jak wszyscy mam dylemat co kupic... przeczytałem chyba wszystkie możliwe posty o wykrywaczach i postanowilem spytac sie fachowca 8) . Chodzi mi po głowie Sovereign GT , naczytałem sie duzo dobrych opini o nim ( poza wyważeniem ale to dla mnie nie problem) . No ale przjde moze do konkretów. Czy jest jakis sprzęcik w tej cenie który by mi Pan bardziej polecił ( raczej zeby był bez wyświetlacza bo to kosztowny bajer). Czy zostać przy GT ? Może jakis uzytkownik tego sprzętu cos mi o nim powie ? Mój mail jest widoczny . Z góry dziękuje .
ProScan
Właściciel

Re: Sovereign GT. Dobry wybór na kolorową drobnicę ?

Post autor: ProScan »

Witam,

Twój email jest widoczny.

Pytanie konkretne, odpowiedź też. Tak. Twój wybór jest dobry.

Jeśli zależy Ci na skutecznym wykrywaczu na kolorową drobnicę, prostym, bez wyświetlaczy, nie przeszkadza Ci waga, masz odpowiednią ilość kasy, nie masz przyzwyczajeń od innych wykrywaczy, to bierz Sovereigna.

To jeden z najlepszych sprzętów na monety na rynku.

:pa

proscan
spider10.5

dziękuje za szybka odpowiedz :D , a jak ktos ma ten sprzęcik i chcialby sie podzielić jakąs przydatna informacj.a to prosze pisac .
Pozdrawiam
ProScan
Właściciel

Pytaj raczej na forum Odkrywcy, albo Poszukiwanie skarbów. To moje forum jest kameralne i szansa na trafienia na użytkownika Sovereigna jest mniejsza (chociaż wysoce prawdopodobna).

proscan
spider10.5

To ja jeszcze z jednym pytankiem....., wyczytałem na innym forum , że jakość słuchawek odgrywa duże znaczenie przy poszukiwaniach , bo moża przegapić ciekawe sygnały . Jak juz pisałem zdecydowałem się na GT i czy do niego lepiej jest kupic orginalne słuchawki (tam gdzie zamawiam wykrywacz ;) są słuchawki RPG , w sumie nawet nie orientuje się co to znaczy), czy też inne by Pan polecił ?
ProScan
Właściciel

W przypadku GT dobre słuchawki będą więcej niż pożądane.

O słuchawkach piszę więcej tutaj:

http://www.proscan.gliwice.pl/forum/viewtopic.php?t=73

Tych słuchawek o których piszesz nie znam.

proscan
spider10.5

OK , dziękuje , poczytałem i zamiast wydawać 120 na te RPG , poszukam czegoś ciekawego po sklepach
ODPOWIEDZ