jesssssuuuu Ludzie dajcie sobie buzi i się pogodźcie, typowe podejście marnych polaczków (tak ludzie z innych krajów nas postrzegają jak widzą jak się odnosimy jeden do drugiego) Po co się kłucić? Czy to ma sens? Dla mnie nie. Armand zamiast odpowiadać sesnownie rzucasz się jak piskoż w kosiorku.... Po co to? Idzie nowy rok odpuśćcie sobie, podajcie sobie ręce i życzcie wszystkiego dobrego. Zycie jest za krótkie żeby ciagle i wszedzie węszyc podstepy i walczyć.
Wszystkiego Dobrego w Nadchodzącym Nowym Roku i Tobie Armand i Tobie Proscan. Róbcie swoje nie kłóccie sie, nie warto a napewno przyszły rok będzie lepszy.
Pozdro
Marcin vel heruss
DETEKTOR RAMOWY PI META-X DOUBLEPOWER
Re: DETEKTOR RAMOWY PI META-X DOUBLEPOWER
Tak się jakoś złożyło, że mam kopię tego wątku, ale jakie to może mieć znaczenie.
To proszę napisać, co było zmienione i zmanipulowane.
Zmiany wprowadzone po odpowiedzi są automatycznie zaznaczane (dopisuje się data oraz ilość zmian w danym wpisie).
Jeśli wpis jest ostatni, to można go zmienić i nie widać tego, że coś uległo zmianie - ale to dotyczy tylko ostatniego wpisu.
Nie ma więc mowy o tym, że admin możne sobie coś "powygładzać" (chyba że swoją ostatnią wypowiedź, na którą nikt nie zdążył odpowiedzieć - co możne mieć miejsce np. podczas redagowania treści).
Mniejsza o to - sugestia, że coś tutaj poprzestawiałem lub zmieniałem we wpisach innych by "było wiadomo kto jest bee" jest niezdrową insynuacją.
Bee są ramy, które nie mają trybu statycznego.
Wątku nie kasuję, gdyż nie widzę powodu by to zrobić. Wszystko to co napisałem jest prawdą i było w miarę konkretną odpowiedzią na oryginalne zapytanie.
Jeśli nie korzystasz z tego miejsca by to zdementować, ignorujesz prośbę o wyjaśnienie jak działa Twoja rama, tylko prosisz o usunięcie całości, to tylko świadczy o Tobie i Twojej metodzie na prowadzenie biznesu.
Skorzystaj ze swojej rady i wyluzuj.
proscan
PS
Widzę że w trakcie jak pisałem tą odpowiedź, wpisał się Heruss i pomylił Mranda z Armandem. Freudowska pomyłka? W każdym razie niech da do myślenia.