Eagle wariuje
Eagle wariuje
Witam ! Wykrywka przy przemiataniu a nawet gdy leży co chwile popiskuje,wydaje sygnały etc nie da się wręcz szukać dzieje się tak od dwóch wypadów,myślałem że to kwestia złych ustawień preamp gain czy ac sens ale pomimo ich zmniejszania problem nie ustaje... co więcej problem wystepuje nawet na programach fabrycznych.. kabel w cewce gruby,cewka jak nowa...
drogi proscanie co może być przyczyną i ile trwa serwisowanie - sezon się kończy i człowiek chce jak najwięcej polatać, jakie w przybliżeniu mogą być koszta 
Re: Eagle wariuje
W październiku, to nawet nie ma po co przysyłać.
A czy w ogóle jest po co wysyłać, to też nie wiem.
Jakoś nie che mi się wierzyć, że odstawiony wykrywacz na nastawach fabrycznych popiskuje bez powodu (zważywszy też na wcześniejszy wpis z tematu, który połączyłem). Musiałby mieć całkowicie zwaloną sondę.

proscan
A czy w ogóle jest po co wysyłać, to też nie wiem.
Jakoś nie che mi się wierzyć, że odstawiony wykrywacz na nastawach fabrycznych popiskuje bez powodu (zważywszy też na wcześniejszy wpis z tematu, który połączyłem). Musiałby mieć całkowicie zwaloną sondę.

proscan
czarny07 poszukaj na forach kogoś ze starym White'sem w swojej okolicy, podepnij od niego cewkę i już będziesz wiedział więcej. Też mam tą wykrywkę i nigdy nie zamienię jej na inną.
dzięki, możliwe że to przez akumulatorki na bateriach nie miałem tego problemu