Przyznam szczerze, ze nie wiem co o tym myslec. Troche zmacilo to moj spokoj !
Coz, takze moj nick widnieje w podpisie. Nie uznalem, ze jest w tym cos zlego. Faktycznie, bylem uczestnikiem tego zlotu, byla Xterra z ktora chodzil Igor, byly i inne wykrywacze, ogolnie bardzo przyjemna impreza. Popilismy, pogadalismy, poszukalismy, poznalem fajnych ludzi. To wszystko co moge przekazac w tej sprawie. Nic mi wiecej nie wiadomo, ze nie wspomne o jakis zyskach (ze niby ja ciemny chlop......to chyba jakis zart)! Co najwyzej moglem dolki chlopakom kopac!
Nie wiem jak rozwinie sie ten watek, na wszelki jednak wypadek jasno to napisze: Xterra, ktora sprzedawalem jakis czas po zlocie, byla legalnie zakupiona w jednym ze sklepow i stanowila moja wlasnosc. To chyba jest do sprawdzenia. Wystawilem ja na Allegro, poniewaz uznalem, ze to nie jest wykrywacz dla mnie. Wspominam o tym po to, aby ktos nie wpadl na pomysl, polaczenia tych faktow, przegladajac stare posty. Znam swoje miejsce w szeregu i widze, ze moj tok myslowy jest wrecz karkolomny, ale nie wiem co moze wpasc komus do glowy
Pozdrawiam - Slawek