co wybrać w moim przypadku

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
jaksa

co wybrać w moim przypadku

Post autor: jaksa »

Dzięki za poprzednie info!Co dalej na głębokie zakopy do 1.80 whites3900
czy coś innego?Czasem kopę na glebach gdzie jest dużo żużla popiecowego okolice utwardzanych dróg,stare cegielnie itp.wielkość przedmiotów w granicach 20x20 do 150x180.Czy można wyeliminować
tego typu zakłócenia.Mój muszkieter jak pisałem jest niezawodny maksymalna głębokość znaleziska 90 cm skrzynka amunicyjna ocynk z Iwś,przy cewce TS1000,sygnał był dosyć silny,ale na twardych glinach czegoś mu brakuje,monety i odznaczenia[duże] głębokość do30-40cm to żaden problem.Mam kompletny mętlik #-o co wybrać :smt022 .
ProScan
Właściciel

Re: co wybrać w moim przypadku

Post autor: ProScan »

Witam,

3900 raczej się nie sprawdzi - nie ma strojenia do gruntu. Na żużle to w ogóle nie widzę dużych szans. Tego nie da się wyeliminować. Jedyna rada to sondę odsunąć od tego. Myślę, że warto tu pomyśleć nad czym w rodzaju Tm808.

Impulsowe też można rozważyć - na glinie dadzą radę, natomiast z zużlem - wątpię.

:pa

proscan
ODPOWIEDZ