A że tak jeszcze ośmielę się spytać:
Jak w porównaniu z xterrą 705 wygląda Fisherek F5?
Jak w porównaniu z xterrą 705 wygląda Fisherek F5?
Re: Jak w porównaniu z xterrą 705 wygląda Fisherek F5?
Wygląda pokracznie 
Co do zasięgów - nie wiem.
W F75 podoba mi się filozofia strojenie do gruntu (od gałek, do ciągłego pomiaru własności).
Sądzę że 705 jest jednak bardziej technologicznie zaawansowanym i o większych możliwościach wykrywaczem. Tutaj uwaga - zauważam tendencję kupowania wszelkich sond jakie popadną do tego wykrywacza, zanim pozna się detektor na jednej sondzie - z F5 tego bólu nie ma
Łączy je także brak możliwości naprawy w proscanie

proscan
Co do zasięgów - nie wiem.
W F75 podoba mi się filozofia strojenie do gruntu (od gałek, do ciągłego pomiaru własności).
Sądzę że 705 jest jednak bardziej technologicznie zaawansowanym i o większych możliwościach wykrywaczem. Tutaj uwaga - zauważam tendencję kupowania wszelkich sond jakie popadną do tego wykrywacza, zanim pozna się detektor na jednej sondzie - z F5 tego bólu nie ma
Łączy je także brak możliwości naprawy w proscanie
proscan
Od jesieni producent udostępnił dedykowane sondy do F5 - oprócz standardowej koncentrycznej 10" można zaopatrzyć się w 11" DD oraz 5" DD, więc jak ktoś się uprze...ProScan pisze:zauważam tendencję kupowania wszelkich sond jakie popadną do tego wykrywacza, zanim pozna się detektor na jednej sondzie - z F5 tego bólu nie ma
M.
A gdybym miał się kierować powyższym kryterium to, które modele monetkowców z zakresu do 2500zł je spełniają?Łączy je także brak możliwości naprawy w proscanie
Zależy gdzie kupować.
MXT. Prizm 6T.

proscan
MXT. Prizm 6T.
proscan