Mam pytanko tesoro lobo st. łapie kamienie straszliwie coś z balansem nie tak ?czy żle ustawiony nie mam pojęcia prosiłbym o pomoc i odpowiedz
Tesoro Lobo ST czy on tak ma .....?
Tesoro Lobo ST czy on tak ma .....?
Witam.
Mam pytanko tesoro lobo st. łapie kamienie straszliwie coś z balansem nie tak ?czy żle ustawiony nie mam pojęcia prosiłbym o pomoc i odpowiedz
Re: Tesoro Lobo ST czy on tak ma .....?
Lobo ST ma regulator wypływu gruntu i ma automat dostrajający. Poza tym pracuje na wysokiej częstotliwości.
Prawdopodobnie jest źle ustawiony, ale nie znam tego modelu by coś więcej powiedzieć z pierwszej ręki.

proscan
Prawdopodobnie jest źle ustawiony, ale nie znam tego modelu by coś więcej powiedzieć z pierwszej ręki.
proscan
czy istnieje możliwość naprawy u pana? proszę o tel. na PW;]
Nr telefonu jest na stronie głównej w dziale KONTAKT, tyle że to najgorszy sposób komunikacji ze mną...
Jeśli wykrywacz nie jest z firmy z Wybrzeża, to można próbować u mnie naprawiać, ale ten wykrywacz wcale nie musi być zepsuty...

proscan
Jeśli wykrywacz nie jest z firmy z Wybrzeża, to można próbować u mnie naprawiać, ale ten wykrywacz wcale nie musi być zepsuty...
proscan