Słuchawki

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
Wickus

Słuchawki

Post autor: Wickus »

Prosze o radę - czy to byłby dobry wybór do XLT:
Obrazek
Czy warto może wybrać cos innego z oferty V..?

Pozdrawiam.
ProScan
Właściciel

Re: Słuchawki

Post autor: ProScan »

Nie miałem żadnych słuchawek z firmy V u siebie (oprócz składancyh Koss-ów), a w każdym razie nie używałem ich, więc nie będę się wypowiadał.

:pa

proscan
zarazq

Post autor: zarazq »

Odnawiam temat.

Czy, ktoś może coś o nich napisać? Czy są duże różnice od tańszych np. HD3030/Audio 200 (aktualnie wystawione są na allegro)?

Dzięki za odpowiedź.
DarekD

.

Post autor: DarekD »

Używam od .. kurcze to już chyba dwa lata?:)
Jak dla mnie pałąk mógłby byc odrobinę dłuższy, muszę nosić na gołą głowę, czapka się już nie mieści. Solidnie wykonane, daja się nosić nawet w upał. Używam ich do Sovereigna GT - moim zdaniem są dobre ze wskazaniem na bardzo dobre ale to może tylko dlatego tak sądzę że przed nimi używałem tylko bradzo, bardzo tanich sluchawek?
Ja polecam, ale jak masz dużą głowę jak ja :) to najpierw je przymierz.
SZZ

Post autor: SZZ »

Witam,
w moim odczuciu z tanich słuchawek, do jakich zaliczają się te White'sa - lepsze są słuchawki Garretta, mają większy pałąk i lepiej leżą na głowie. A cena zbliżona.
Pozdrawiam
slawekdoman

Post autor: slawekdoman »

....i maja kabel jak w telefonie. Dla mnie to wazne. Sluchawki wymienialem dosc czesto, ze wzgledu na uszkodzenia kabla. Te Garretta mam juz rok i nadal sa jak nowe.
Pozdrawiam - Slawek
zarazq

Post autor: zarazq »

Dzięki wielkie za wszystkie rady :)
ODPOWIEDZ