instrukcja obsługi do white's 6000 Di
instrukcja obsługi do white's 6000 Di
ile kosztuje instrukcja obsługi do white's coinmaster 6000 Di,jakie są koszty wysyłki płatnej przy odbiorze ?
Re: instrukcja obsługi do white's 6000 Di
Modeli 6000 Di jest chyba z 10. Proszę podać o jaki dokładnie chodzi - najlepiej zdjęcie.

proscan
proscan
Dostałem zdjęcia - to jest model 6000 Di Professional Series. 25zł plus 10zł na koszt przesyłki.

proscan
proscan
przy okazji kolega prosił mnie o instrukcje do 6000 di pro sl ile kosztuje ?wziąłbym obydwie
-
Zapytanie_email
30zł.

proscan
proscan
ok wezme obydwie
W taki razie zaokrąglam do 60zł. Dane do wysyłki proszę na email.
Wraz zakupem staniesz się "stałym klientem" co upoważnia do zniżek na przy naprawach. Może się przydać np. przy wymianie kabla od 6000 Di. Ten wykrywacz ma grubo ponad 20 lat.

proscan
Wraz zakupem staniesz się "stałym klientem" co upoważnia do zniżek na przy naprawach. Może się przydać np. przy wymianie kabla od 6000 Di. Ten wykrywacz ma grubo ponad 20 lat.
proscan
Widziałem Twoje ogłoszenie w sprawie ładowarki i akumulatorków - myślę że będę mógł coś zaproponować.

proscan
proscan
W porządku czekam na propozycje,a jak by wyglądała sprawa z ładowarką i akumulatorem do 6000 di pro sl ?
jacek
jacek
pytanie do proscana
z ładowarką i akumulatorem na razie się wstrzymam do 6000 di,może będe potrzebował ładowarki i akumulatora do 6000 di pro sl ile może kosztować taki komplet ?
dane do przesyłki instrukcji wysłałem na emaila ,kiedy moge się ich spodziewać ?
jacek
z ładowarką i akumulatorem na razie się wstrzymam do 6000 di,może będe potrzebował ładowarki i akumulatora do 6000 di pro sl ile może kosztować taki komplet ?
dane do przesyłki instrukcji wysłałem na emaila ,kiedy moge się ich spodziewać ?
jacek
Dostałem dane - dzięki. Wyślę jutro - w środę, czwartek powinno być.

proscan
proscan
Witam
przesyłka dotarła dzięki !
pozdrowienia
jacek
przesyłka dotarła dzięki !
pozdrowienia
jacek