Zmiana wersji językowej E-TRACK

Dział poświęcony przeróbkom w wykrywaczach fabrycznych dokonywanych przez użytkowników i firmy zewnętrzne. Pytania o sposoby, możliwości, sensowność, korzyści, niebezpieczeństwa itp.
mario7813

Zmiana wersji językowej E-TRACK

Post autor: mario7813 »

Witam wszystkich!!!Mam 2 pytania odnośnie e-tracka...
1:Czy istnieje możliwość zmiany języka na polski(jak to robi firma na v ;) ???)Czy na przykład Pan może tego dokonać i czy to się odbywa na zasadzie zmiany software ???
2:O co chodzi z podświetlaniem a raczej z kolorem podświetlania???Bo na przykład na stronie minelaba jest podświetlanie w kolorze tak jakby niebieskawe(seledynowe) a na stronie warszawskiego dealera jest kolor tak jak w explorerze SE(zielony)O co więc chodzi?Czy może jest wersja dla europy a dla"jankesów" inna?Jeżeli tak właśnie jest to czy różni się od strony technicznej???Pytanie 2 jest dla mnie bardzo ważne ponieważ mam zamiar zamówić właśnie wykrywacz ze stanów....
ProScan
Właściciel

Re: Zmiana wersji językowej E-TRACK

Post autor: ProScan »

1. Nie wiem czy jest taka możliwość. U mnie na pewno nie, bo nie zajmuję się Minelabami. Sądzę że można to zrobić jedynie u producenta.

2. Kolor zależy od użytej folii podświetlającej (o jakości aparatu którym zrobiono zdjęcie nie wspomnę) i nie ma to jakiegokolwiek wpływu na cokolwiek.

:pa

proscan
mario7813

Re: Zmiana wersji językowej E-TRACK

Post autor: mario7813 »

Dziękuję za szybką odpowiedź,a swoją drogą to na tygodniu zapytam polskiego przedstawiciela :roll:
ODPOWIEDZ