Aby to skutecznie naprawić, należałoby otworzyć sondę.
Jeśli uda się odkręcić przepust, to wówczas dałoby radę bez otwierania sondy - tyle, że to nie zawsze jest możliwe (zależy ile nałożyli kleju).
Pękniecie otuliny kabla można próbować reklamować, ale przypominam, że Minelab w specyfikacjach podaje zakres temperatur od 0 stopni Celsjusza - szukanie na mrozie grozi tego typu konsekwencjami.
witam i mam pytanie czy zajmuje sie pan jeszcze Minelabem chodzi mi o
prywatna usługe sprzet juz jest po gwarancji wiec dlatego pisze do
pana.mam problem z panelem cewki nie wchodza w gre cos mi wariuje głowna elektronika nie uzbraja sie jak powinno.
Niewiem co mam robic czy wywalic do smieci czy liczyc na pana.
ok zadzwonie po niedzieli do Vikinga ,przeczytałem wszysko ale pomyslałem skoro nie kupowałem u nich to napisze do Proscana..
ok dzieki za info odezwe sie jak od czegos sie dowię
no to fajnie, z moim angielskim na poziomie zerowym to chyba bedzie trudno, no niestety ja sie uczyłem jak uczono jezyka naszych przyjacioł ze wschodu.
X-terrka chyba wyladuje w smietniku napewno tzn tylko panel z elektroniką jak nic nie uzyskam w Vikingu.cewki i reszte chyba wystawie na wiadomą aukcje i jak juz coa bede kupował to chyba cos co mozna naprawic .
Witam i mam wiesci od Vikinga niestety odmowili mi nie zajmuja sie sprzetem nie zakupionym u nich,wiec chyba zostaje mi aukcja i proba odzyskania pare groszy za sprzet w postaci 1 cewki i elementow pozostałych .. chyba ze Proscan cos poradzi.załaczam filmik
Odmówili Ci jakiejkolwiek pomocy? Coraz bardziej utwierdzam się w swoim stanowisku wobec tej firmy. U Ciebie chyba trzeba będzie programować ten komputer. Pisz do minelaba za granicę jak radzi Proscan. Ile byś cenił za uszkodzony komplet? Ile ten wykrywacz ma lat i gdzie był kupiony?
Coś jest nie tak z tymi wykrywaczami bo już wiele razy czytałem o wysypaniu się oprogramowania.
no własnie czekam koles napisze za mnie do Minelaba i zobaczymy co powiedzą jezeli nic z tego to sprzedam zeby odzyskac troche grosza i kupic jakis sprzet z polskim zapleczem bo te zagraniczniaki to tylko problem.