Witam,
mam wyrwany przewód od sondy w miejscu lutowań do wtyczki podłączanej do komputerka wykrywacza, czy jest Pan w stanie to naprawić, czyli przylutować właściwe kabelki do odpowiednich wtyków w końcówce wtyczki i ile to będzie kosztowało ?
I czy dostanę śrubę mocującą żerdź z sondą do F70
Pozdrawiam
Ryszard
Przewód od sondy do F70
Re: Przewód od sondy do F70
Witam,
Serwisem "nowych" Fisherów nie zajmuję się (ograniczam się tylko do moich dotychczasowych klientów). Mogę na email podać Panu co gdzie połączyć - zrobi to każdy, kto potrafi lutować.
Nie mam możliwości zaopatrywania się u Fishera i dlatego nie sprzedaję jakichkolwiek części do tych wykrywaczy.

proscan
Serwisem "nowych" Fisherów nie zajmuję się (ograniczam się tylko do moich dotychczasowych klientów). Mogę na email podać Panu co gdzie połączyć - zrobi to każdy, kto potrafi lutować.
Nie mam możliwości zaopatrywania się u Fishera i dlatego nie sprzedaję jakichkolwiek części do tych wykrywaczy.
proscan
z tym lutowaniem to byłem w zakładzie naprawczym elektroniki, ale powiedzieli że bez schematu nie są w stanie mi pomóc, a takie śruby widziałem u Pana na stronie z różnymi śrubami, do Fischerka była taka biała.
Proszę spróbować z takimi danymi (sonda F75):
biały - 2
ekran białego - 1
brązowy - 3
czarny - 4
ekran brązowego i czarnego - 5

proscan
biały - 2
ekran białego - 1
brązowy - 3
czarny - 4
ekran brązowego i czarnego - 5
Jest też tam napisane, że o dostępność proszę pisać. A było to ze dwa lata temu zamieszczone. Zarówno do Fishera jak i Minelaba za sprawą polskiego dystrybutora zostałem odcięty od możliwości zakupu. Koniec, kropka. Ja tam nie narzekam - bo mam mniej problemów.a takie śruby widziałem u Pana na stronie z różnymi śrubami, do Fischerka była taka biała.
proscan