zagubiona obrączka w wodzie morskiej-jaki sprzęt

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
xdarekx

zagubiona obrączka w wodzie morskiej-jaki sprzęt

Post autor: xdarekx »

Witam,
Już od jakiegoś czasu myślałem o zakupie wykrywacza aby amatorsko z nim pobiegać.. jakoś się nie składało. Aż do tej pory kiedy to zgubiłem obrączkę ślubną w wodzie morskiej na głębokości trochę powyżej kolan. Wiem mniej więcej na jakim obszarzeto się stało... dlatego proszę o radę jakim wykrywaczem mam szansę ją odnaleźć? Srodkami dysponuję jedynie do około 1000PLN , czy da się coś wykombinować hmm, najlepiej aby taki wykrywacz nadał się później do pochodzenia po plaży i poszukania monet. Czy np ACE 250 poradziłby sobie z namierzeniem obrączki złotej w slonej wodzie? pomocy :(
ProScan
Właściciel

Re: zagubiona obrączka w wodzie morskiej-jaki sprzęt

Post autor: ProScan »

Tej obrączki już w tym miejscu na pewno nie ma. To po pierwsze.

Po drugie ACE 250 nie nadaje się do szukania w wodzie morskiej.

Za 1000zł trudno będzie kupić odpowiedni sprzęt, chyba że chińską kopie Aquanauta - widuję takie używane w okolicach 500zł a aukcjach.

:pa

proscan
ODPOWIEDZ