Radioshack Discovery 300 chyba klon BH
Radioshack Discovery 300 chyba klon BH
Witam, mam problem z w/w detektorem, chodzi mianowicie o to ze dosc czesto dostaje "świra" i atakuje mnostwem fałyszywych sygnałów, dzieje się tak najcześciej w trybie dyskryminacji po ustawieniu skali powyzej 50%, chociaz rowniez swiruje czasem na fukcji ALLMetal, uzytkowany jest na ok 2/3 czułośći, wymiana baterii nie skutkuje.... Pytanie do Proscana: czy jestes skłonny wziąść wykrywke do przeglądu? Wydaje mi sie ze to jest jakaś mutacja Bounty Huntera a takie figurują na liscie detektorów które naprawiasz .... Pozdrawiam z Podlasia 
Re: Radioshack Discovery 300 chyba klon BH
Witam,
Tak to produkt firmy First Texas Manufacturing (mówiąc skrótowo produkt "Bounty Huntera") robiony dla sieci Radio Shack. Rozumiem, że chodzi o model 3000 ?
Sądząc z objawów to problemem jest kabel od sondy. Chętnie sprawdzę o co chodzi i zaproponuję rozwiązanie (jeśli to wina kabla to w grę wchodzi wymiana kabla lub zakup nowej sondy, która w przypadku BH jest relatywnie tania).

proscan
Tak to produkt firmy First Texas Manufacturing (mówiąc skrótowo produkt "Bounty Huntera") robiony dla sieci Radio Shack. Rozumiem, że chodzi o model 3000 ?
Sądząc z objawów to problemem jest kabel od sondy. Chętnie sprawdzę o co chodzi i zaproponuję rozwiązanie (jeśli to wina kabla to w grę wchodzi wymiana kabla lub zakup nowej sondy, która w przypadku BH jest relatywnie tania).
proscan
Oczywiscie chodzi o model Discovery 3000. Mozesz napisac jaki bedzie koszt naprawy (włacznie z ewentualną wymianą sondy), oraz ile potrwałby serwis wkrywki? Pozdrawiam serdecznie
Koszty podałem na email.
Czas - myśle w tydzień wykrywacz mógłby obrócic.

proscan
Czas - myśle w tydzień wykrywacz mógłby obrócic.
proscan