MXT pudełko
MXT pudełko
powinieneś utworzyć nowy dział " humor i rozrywka" http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewt ... c&start=15 . w teście dla odkrywcy zapomniałeś napisać jak się otwiera pudełko na baterie 

Re: MXT pudełko
.. nie ma się z czego śmiać, bo ten wykrywacz trafi do mnie, bo dostałem już zgłoszenie.
Przy tego typu pytaniach i innych typu "do czego służy cyngiel", ręce mi lekko opadły.
proscan
PS
Jakie pytania takie i porady:
Te człowiek nigdy nie stroił tego wykrywacza!
I zabawna wpadka wyznawcy powyższego.
XLT to prawie MXT. A "prawie" robi różnicę. A "Overlord" to chyba jakaś inwazja na Anglię (albo w drugą stronę), o ile z historii pamiętam ?

Przy tego typu pytaniach i innych typu "do czego służy cyngiel", ręce mi lekko opadły.
proscan
PS
Jakie pytania takie i porady:
Spróbuj ustawić track na LOCK i zredukować Gain (reszta ustawień na fabrycznych trójkącikach) i wtedy pompuj, ale upewnij się, że nie ma żelaza w pobliżu.
Te człowiek nigdy nie stroił tego wykrywacza!
I zabawna wpadka wyznawcy powyższego.
Przy Preampie 2 i AC 68 też nie stroi ? Zawsze wyskakuje komenda overlord ?
XLT to prawie MXT. A "prawie" robi różnicę. A "Overlord" to chyba jakaś inwazja na Anglię (albo w drugą stronę), o ile z historii pamiętam ?
gawron pisze:powinieneś utworzyć nowy dział " humor i rozrywka" http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewt ... c&start=15 . w teście dla odkrywcy zapomniałeś napisać jak się otwiera pudełko na baterie
Gawron...
Dopiero później skojarzyłem, że przecież muszą być dostępne te instrukcje (po angielsku chociażby) w wersji elektronicznej.
Kopię 5 lat. Kopałem na Rutusach, ACE i Tesoro i każdy wykrywacz był inny.
Ale mam pomysł. Przejdziemy się raz do jednego z trójmiejskich prosektoriów i dostaniesz do ręki długopis i łyżkę wazową... na pewno będziesz wiedział do czego to służy, jeszcze zanim ktokolwiek z personelu zdąży Cię o tym poinformować
To samo dotyczy wszystkich innych pytań odnośnie zastosowań czy funkcji.
Jaki wniosek ? Nie każdy musi od razu pojmować rzeczy z którymi nie miał wcześniej styczności
W takim razie również pragnę przeprosić za brak istotnej podstawowej wiedzy nt. w/w urządzenia
PS. Tak czy inaczej cieszę się bardzo, ze wykrywacz trafi w ręce fachowca
Pozdrawiam serdecznie, Adam
trochę mnie rozśmieszył twój post więc wybacz jeśli cię uraziłem. z drugiej strony kupując wykrywacz za parę tysięcy i nie mając pojęcia o jego obsłudze sknerzysz parę złotych na instrukcję która wytłumaczy ci wszystko do czego jest cyngielek jak się wymienia baterie i stroi wykrywacz. jest tam jeszcze wiele innych dobrych rad. tak się składa że ja ostatnio też się przesiadłem na na trackera i zakupiłem do niego instrukcję pomimo tego że znam ten wykrywacz. pozdrawiam i w razie czego służę pomocą
.
Mądrzy ludzie mówią "kto pyta nie błądzi". Ale trzeba też wiedzieć kogo pytać
proscan
proscan
Spokojnie gawron, nic się nie stało
Na prawdę trudno mnie urazić hehe. Zdaję sobie z tego sprawę, że te pytania były dość komiczne
Co do instrukcji, do musiałem sprzedać instrument i opłacić naukę. Jak kupiłem wykrywkę, to już mi nawet nie zostało na opłacenie rachunków alledrogo.
Mam zamiar kupić ją sobie jakoś tak na święta
Mimo tego że wykrywacz jest teoretycznie prosty to wiem, że instrukcja zawsze dostarcza o nim max. informacji.
PS. Zrekompensujesz się kiedyś wspólnym wypadem w teren
Pozdrawiam, Adam
Co do instrukcji, do musiałem sprzedać instrument i opłacić naukę. Jak kupiłem wykrywkę, to już mi nawet nie zostało na opłacenie rachunków alledrogo.
PS. Zrekompensujesz się kiedyś wspólnym wypadem w teren
Pozdrawiam, Adam