[...]
Korzystając z okazji, chciałbym odrazu spytać o to, gdzie mógłbym kupić ACE 250 Garrett-a tak żebym, w razie problemów, mógł go u Pana serwisować ? Czy jest możliwość na przykład zakupu bezpośrednio do Pana ?
[...]
Gdzie kupić Garrett - a
Re: Gdzie kupić Garrett - a
[...] osunąłem nieaktualną treść [..]
od lipca 2008 nie jestem w stanie zapewnić części do Garretta, z przyczyn niezależnych ode mnie).[/color]
[...] Sklepu nie mam, sprzedaży wysyłkowej nie prowadzę.

proscan
od lipca 2008 nie jestem w stanie zapewnić części do Garretta, z przyczyn niezależnych ode mnie).[/color]
[...] Sklepu nie mam, sprzedaży wysyłkowej nie prowadzę.
proscan
-
Zapytanie_email
Mam pytanie gdzie kupicGarreta 250. Bedzie to moj pierwszy wykrywacz. Widzialem w ofercie Garreta 250 z inna cewka .Ktory jest lepszy ? Nastawiam sie glownie na drobniejsze rzeczy.prosze o podpowiedz.
Witam,
Sprzedaż ACE 250 prowadzą dystrybutorzy Garretta na Polskę: firmy Talcomp i Viking oraz sklepy z nimi współpracujące.
Ja w obecnej chwili nie pytam klientów gdzie kupili Garretta, ponieważ i tak nie mam już możliwości kupować części zamiennych (kiedyś gdy zaopatrywałem się u Vikinga, robiłem tylko sprzedane przez nich detektory).
Na początek wystarczy ACE 250 ze standardową sondą.

proscan
Sprzedaż ACE 250 prowadzą dystrybutorzy Garretta na Polskę: firmy Talcomp i Viking oraz sklepy z nimi współpracujące.
Ja w obecnej chwili nie pytam klientów gdzie kupili Garretta, ponieważ i tak nie mam już możliwości kupować części zamiennych (kiedyś gdy zaopatrywałem się u Vikinga, robiłem tylko sprzedane przez nich detektory).
Na początek wystarczy ACE 250 ze standardową sondą.
proscan