ACE 350 Euro ACE czy ACE 250 z dużą sondą
Re: ACE 350 Euro ACE czy ACE 250 z dużą sondą
Majac do wyboru EUROACE lub ACE 250 z dotatkowa cewka w podobnej cenie co wybrac? Czy kupno w sklepie VIKING to dobry pomysl? Studiujac forum chyba mial Pan przykre doswiadczenie z firma VIKING. Odpowiadajac na pytanie o wybor wykrywacza prosze o uzasadnienie. Pozdrawiam.
Witam
Na razie mam zbyt mało danych o możliwościach tej nowej sondy, a zasłyszane opinie są sprzeczne.
Z Vikingiem nadal współpracuję, ale w zakresie sprzętu przemysłowego. W temacie sprzętu hobbystycznego nasze drogi się rozeszły.
Proszę kupić tam gdzie warunki sprzedaży i obsługi po sprzedaży będą lepsze.
Ja w obecnej chwili nie pytam klientów gdzie kupili Garretta, ponieważ i tak nie mam już możliwości kupować cześci zamiennych (kiedyś gdy zaopatrywałem się u Vikinga, robiłem tylko sprzedane przez nich detektory).

proscan
Na razie mam zbyt mało danych o możliwościach tej nowej sondy, a zasłyszane opinie są sprzeczne.
Z Vikingiem nadal współpracuję, ale w zakresie sprzętu przemysłowego. W temacie sprzętu hobbystycznego nasze drogi się rozeszły.
Proszę kupić tam gdzie warunki sprzedaży i obsługi po sprzedaży będą lepsze.
Ja w obecnej chwili nie pytam klientów gdzie kupili Garretta, ponieważ i tak nie mam już możliwości kupować cześci zamiennych (kiedyś gdy zaopatrywałem się u Vikinga, robiłem tylko sprzedane przez nich detektory).
proscan
Czyli bedac na moim miejscu kupil by Pan ACE 250 z normalna sonda.
Nie. Pojechałbym do sprzedawcy i obejrzał Euro ACE.
A dopiero potem podejmowałbym decyzję.

proscan
A dopiero potem podejmowałbym decyzję.
proscan