ACE 350 Euro ACE czy ACE 250 z dużą sondą

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
gregor55

Re: ACE 350 Euro ACE czy ACE 250 z dużą sondą

Post autor: gregor55 »

Majac do wyboru EUROACE lub ACE 250 z dotatkowa cewka w podobnej cenie co wybrac? Czy kupno w sklepie VIKING to dobry pomysl? Studiujac forum chyba mial Pan przykre doswiadczenie z firma VIKING. Odpowiadajac na pytanie o wybor wykrywacza prosze o uzasadnienie. Pozdrawiam.
ProScan
Właściciel

Post autor: ProScan »

Witam

Na razie mam zbyt mało danych o możliwościach tej nowej sondy, a zasłyszane opinie są sprzeczne.

Z Vikingiem nadal współpracuję, ale w zakresie sprzętu przemysłowego. W temacie sprzętu hobbystycznego nasze drogi się rozeszły.

Proszę kupić tam gdzie warunki sprzedaży i obsługi po sprzedaży będą lepsze.

Ja w obecnej chwili nie pytam klientów gdzie kupili Garretta, ponieważ i tak nie mam już możliwości kupować cześci zamiennych (kiedyś gdy zaopatrywałem się u Vikinga, robiłem tylko sprzedane przez nich detektory).

:pa

proscan
gregor55

Post autor: gregor55 »

Czyli bedac na moim miejscu kupil by Pan ACE 250 z normalna sonda.
ProScan
Właściciel

Post autor: ProScan »

Nie. Pojechałbym do sprzedawcy i obejrzał Euro ACE.

A dopiero potem podejmowałbym decyzję.

:pa

proscan
ODPOWIEDZ