Czy jest możliwość przerobienia 1225 do wersji 1236 tak aby była regulacja częstotliwości?
Pozdrawiam
Przeróbki Fisher 1225 X
Re: Ogólnie o wykrywaczu Fisher 1225 X
Jest taka możliwość. A jest taka potrzeba?
proscan
proscan
wiciu_r pisze:Czy jest możliwość przerobienia 1225 do wersji 1236 tak aby była regulacja częstotliwości?
Pozdrawiam
ProScan pisze:Jest taka możliwość. A jest taka potrzeba?
proscan
Witam,
Odświeżę nieco temat, aby nie zakładać nowego wątku. Ponieważ jestem szczęśliwym posiadaczem modelu 1225-X i dość mocno zainteresowany jego modernizacją o dodatkową regulację głośnika, dlatego tez proszę o informację ile taka operacja by kosztowała. Konkretnie montaż:
- regulacji głośności,
- opcjonalnie regulacji częstotliwości.
Pozdrawiam,
A.B.
P.S. Na marginesie, czy dysponuje Pan (jeżeli tak to w jakiej cenie) cewka 10" do w/w modelu - może być używana, byle w 100% sprawna

Witam,
Zacznę od tego, że nie lubię bardzo grzebania w tym co ktoś zrobił. Założenie regulatora częstotliwości to ok.(info na życzenie na email).
Przy głosie musiałbym się chwilę zastanowić, ale tylko nieco więcej niż jw.
Używanych sond 10 cali w tej chwili nie mam. Cena używanej sondy oscyluje w granicach 250-350zł.
proscan
Zacznę od tego, że nie lubię bardzo grzebania w tym co ktoś zrobił. Założenie regulatora częstotliwości to ok.(info na życzenie na email).
Przy głosie musiałbym się chwilę zastanowić, ale tylko nieco więcej niż jw.
Używanych sond 10 cali w tej chwili nie mam. Cena używanej sondy oscyluje w granicach 250-350zł.
proscan
Ostatnio zmieniony śr maja 04, 2011 9:11 am przez ProScan, łącznie zmieniany 1 raz.