Ostatnio trafiały mi sie bardzo zaśmiecone miejscówki i w związku z tym zacząłem sie zastanawiać nad jakąś mniejszą sondą do mojego XLT i ty pytanie czy sonda Blue Max 4x6 Shooter DD to byłby dobry wybór czy lepiej skierować wzrok na inną sondę?
Pozdrawiam. Wickus
Sonda eliptyczna do XLT
Sonda eliptyczna do XLT
Ostatnio zmieniony pt paź 06, 2006 1:11 pm przez Wickus, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Sonda eliptyczna do XLT
Nie będe wzorem innych "specjalistów" rozwodził się na temat sprzętu, którego na oczy nie widziałem.
Niewątpliwie mała sonda eliptyczna pomoże w separacji śmieci.

proscan
Niewątpliwie mała sonda eliptyczna pomoże w separacji śmieci.
proscan
To może zapytam inaczej. Czy lepsza bedzie właśnie mała sonada DD czy jednak koncentryczna?
Pozdrawiam. Wickus
Pozdrawiam. Wickus
No to wracamy do ogółu.
Sonda eliptyczna będzie miała teoretycznie mniejszy zasięg, niż równoważna okrągła (dla 4x6 za równoważną uznałbym sondę Eclipse 5.3).
Tyle że zasięg sondy okrąglej jest maksymalny w środku, podczas gdy rozkład zasięgu w eliptycznej jest nieco wydłużony. Poza tym, sonda eliptyczna "bierze" węziej.
Gdybym miał wybierać, między 5.3 a 4x6 to wziąłbym raczej tą drugą.

proscan
Sonda eliptyczna będzie miała teoretycznie mniejszy zasięg, niż równoważna okrągła (dla 4x6 za równoważną uznałbym sondę Eclipse 5.3).
Tyle że zasięg sondy okrąglej jest maksymalny w środku, podczas gdy rozkład zasięgu w eliptycznej jest nieco wydłużony. Poza tym, sonda eliptyczna "bierze" węziej.
Gdybym miał wybierać, między 5.3 a 4x6 to wziąłbym raczej tą drugą.
proscan
Tom chciał usłyszeć. Bardzo dziękuję.
Teraz tylko pojawia się problem gdzie taką zdobyć. W V... takiej nie mają, a ściągnięcie od White'sa ze Stanów to kupa zachodu.
Pokombinujemy - może coś się wymyśli.
Pozdrawiam. Wickus
Teraz tylko pojawia się problem gdzie taką zdobyć. W V... takiej nie mają, a ściągnięcie od White'sa ze Stanów to kupa zachodu.
Pokombinujemy - może coś się wymyśli.
Pozdrawiam. Wickus
mogę się wypowiedzieć tylko o bm 600 - w max. zaśmieconym terenie daje radę.