Lone Star inne cewki
Lone Star inne cewki
Mam Pytanie do Pana ProScan odnośnie zastosowania innych cewek np.z ACE do Lone Star bo BH dość skromnie wyposażył w opcje dodatkowe swoje wykrywki
Re: Lone Star inne cewki
Skromnie?
Jest 4, 7, 8 i 10 cali. Fakt - tylko koncentryki...
Sondy z Garretta nie będą pasować. Zresztą cena...
proscan
Jest 4, 7, 8 i 10 cali. Fakt - tylko koncentryki...
Sondy z Garretta nie będą pasować. Zresztą cena...
proscan
Podobno do BH Lone Star pasują cewki z F2-F4
Właśnie szperając w internecie natrafiłem na cewkę 11 cali DD dedykowaną do F2-F4. Ta na fotce akurat ma inny wtyk prawdopodobnie z F75.
Czy ta cewka DD będzie dobrze pracować z Lone Star?
Podobno cewka 10 cali z BH jest stosowana w F2 i F4 i sprzedawana jako akcesorium do tych wykrywaczy.
Byłby to doskonały dodatek do mojego Lone Star gdyby zadziałał, bo to bardzo dobry i tani wykrywacz.

Właśnie szperając w internecie natrafiłem na cewkę 11 cali DD dedykowaną do F2-F4. Ta na fotce akurat ma inny wtyk prawdopodobnie z F75.
Czy ta cewka DD będzie dobrze pracować z Lone Star?
Podobno cewka 10 cali z BH jest stosowana w F2 i F4 i sprzedawana jako akcesorium do tych wykrywaczy.
Byłby to doskonały dodatek do mojego Lone Star gdyby zadziałał, bo to bardzo dobry i tani wykrywacz.

Ostatnio zmieniony pt lis 11, 2011 11:48 am przez endriu624, łącznie zmieniany 1 raz.
Podobno do BH Lone Star pasują cewki z F2-F4
Pasują.
Ta na fotce akurat ma inny wtyk prawdopodobnie z F75
Na fotce jest identyczny wtyk jak w Bounty Hunter. Wtyka F75 jest "żeńska"
Niedawno F2/F4 pojawiły się z wtyczkami skręcanymi (je trzeba przerobić, by pasowały do gniazd BH).
proscan
Dziękuję za wszystkie rady od Pana.
Mam jeszcze pytanie jak z serwisem u Pana z lone Star
Wykrywacz na razie pracuje doskonale. Ale lepiej jest dmuchać na gorące i być przygotowanym na taką ewentualność.
Mam jeszcze pytanie jak z serwisem u Pana z lone Star
Wykrywacz na razie pracuje doskonale. Ale lepiej jest dmuchać na gorące i być przygotowanym na taką ewentualność.
W ogólnym przypadku trudno powiedzieć, więc nie ma co "dmuchać na gorące" (
)
Dostępu do części Fishera już nie mam (tylko stare zapasy).
proscan
Dostępu do części Fishera już nie mam (tylko stare zapasy).
proscan