Dzień dobry
Pragnę zapytać, czy jest (a raczej czy będzie na wiosnę) możliwość wypożyczenia od Was dobrej klasy sprzętu do wykrywania metali, pustych przestrzeni, czy przedmiotów ?
Jeśli tak, to na jakich warunkach i za ile.
Moja siedziba znajduje się poniżej XXX od Gliwic (więc przyjazd do Was nie jest problemem) i aż prosi się o delikatne spenetrowanie. Bardzo proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam
Wypożyczenie
Re: Wypożyczenie
Na dzień dzisiejszy (nie wiem co będzie na wiosnę) dysponuję wykrywaczem klasy Classic III oraz klasy TM 800 (pisze "klasy" - bo to nie są dokładnie te wykrywacze).
Mogę je wypożyczyć za 50zł za weekend od sztuki. Bez baterii. Udzielam krótkiego szkolenia. Pobieram kaucję (odpowiednio 500 i 1500zł).
Warunki szczegółowe do uzgodnienia.
Ostrzegam, że do wykrywacza trzeba się przyzwyczajać. Może okazać się, że osoba który po raz pierwszy widzi taki sprzęt na oczy, nie da sobie rady z jego obsługą.
Jeśli rzecz jest konkretna to może lepiej wypożyczyć proscana
Zastrzegam że nie podejmuję się akcji w której może zaistnieć ryzyko wejścia w kolizję z prawem.
proscan
Mogę je wypożyczyć za 50zł za weekend od sztuki. Bez baterii. Udzielam krótkiego szkolenia. Pobieram kaucję (odpowiednio 500 i 1500zł).
Warunki szczegółowe do uzgodnienia.
Ostrzegam, że do wykrywacza trzeba się przyzwyczajać. Może okazać się, że osoba który po raz pierwszy widzi taki sprzęt na oczy, nie da sobie rady z jego obsługą.
Jeśli rzecz jest konkretna to może lepiej wypożyczyć proscana
Zastrzegam że nie podejmuję się akcji w której może zaistnieć ryzyko wejścia w kolizję z prawem.
proscan
Re: Wypożyczenie
Oto zdjęcie tego wykrywacza "klasy TM 800":