Potraktujcie to jako ciekawostkę . Dziś zauważyłem że RUTUS wchodzi na rynek angielski z wykrywaczem o nazwie Rutus Jupiter i widać że już doczekał się niezłych opini Gratulujemy debiutu i oby przełożyło się to na sprzedaż
i sa juz pierwsi klienici na wyspach - znam jednedgo ale jeszcze nie byl w polu. Ostatnio wykrywacz pojawil sie nawet na kopanku zorganizowanym przez Weekend Wanderers, nie wiem tylko czy byli to klienci, czy testerzy.
Angielski rynek jest bardzo wymagający , porównywanie tego wykrywacz przez Garego dilera do T2 czy XP to marketingowe zabiegi . Chyba że będzie lepszy od któregoś z tych
zdzichu pisze:Angielski rynek jest bardzo wymagający , porównywanie tego wykrywacz przez Garego dilera do T2 czy XP to marketingowe zabiegi . Chyba że będzie lepszy od któregoś z tych
EX2 z SEF cos mnie sie przy nim nie podoba, Proscanie czy tak powinien sie zachowywac , Etrac ciekawi mnie jak mial go ustawionego, z takiej glebokosci na takim kolorku powinien dawac sygnal bez zadnego problemu.
Teraz zaczną sie dywagacje bo może miał źle ustawiony sprzęt , a może kawałek monety był cienki jak gazeta i inny widział go lepiej w przypadku złota podobnie
Na takich spędach sa doświadczeni użytkownicy i każdy wie jak najlepiej ustawić swoją wykrywkę .
PS t2 pokazał na co go stać w czasie gorączki złota Sudanie