Minelab Relic Hawk

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
Litościwy

Minelab Relic Hawk

Post autor: Litościwy »

Witam,
Chcialbym zapytać o ten sprzęt, mialem go kiedyś przez parę tygodni ale sprzedalem i teraz znów może do mnie wrócić i zastanawiam się czy warto.
Byl dość niewygodny i ciężki ale zasięgi mial bardzo przyzwoite, powodem dla którego go sprzedalem bylo m.in. to że na maksymalnej dyskryminacji sygnalizowal pojedyncze luski a w pewnych sytuacjach chcialbym je pomijać. Mam więc pytanie czy jest jakaś możliwość wewnętrznej regulacji tak aby zwiększyć zakres dyskryminacji?
Spotkalem się też z opinią że to z zewnątrz bardzo ladnie wyglądający i solidnie wykonany sprzęt a w środku to prawie Musketer Advantage! prawda?

pozdrawiam,
ProScan
Właściciel

Re: Minelab Relic Hawk

Post autor: ProScan »

Witam,
Mam więc pytanie czy jest jakaś możliwość wewnętrznej regulacji tak aby zwiększyć zakres dyskryminacji?
Myślę że jest to możliwe, ale nie próbowałem.
Spotkalem się też z opinią że to z zewnątrz bardzo ladnie wyglądający i solidnie wykonany sprzęt a w środku to prawie Musketer Advantage! prawda?
Tak, jest w tym bardzo dużo racji, ale tylko od strony układowej.

:pa

proscan
ODPOWIEDZ