Za kilka lat nad Bałtykiem :)
Re: Za kilka lat nad Bałtykiem :)
To akurat jest jakiś "competition hunting", ale faktycznie poszukiwaczy plażowych coraz więcej.

proscan
proscan
A gdy linia brzegowa cofnie się o kilka metrów nasze przedłużki do kanarków
przejdą do lamusa...
Pozdrawiam - Gre-gre.
przejdą do lamusa...
Pozdrawiam - Gre-gre.
przedłużki jeszcze się przydają.jezioro Piaseczno,podniosło poziom o 1 metr.po rozruchu kopalni w Bogdance,lustro wody opadło o 1,5 metra a w ubiegłym roku,zaczęło wracać[po kilkunastu latach] do poprzedniego stanu.
-
Bynak
A tak zupełnie po za tematem... Czy takie zagęszczenie poszukiwaczy jak widoczne na foto jest wogóle możliwe... Bo coś mi się wydaje że wzajemnie tak by się zakłócili że ani jedna wykrywka nie pracowała by stabilnie... Ale być może to tylko moje odczucie
Pozdrawiam !
Pozdrawiam !
Bynak, no jak nie możliwe jak możliwe...
.
Poza tym oni nie szukają MD-kami
Poza tym oni nie szukają MD-kami
-
Bynak
Ty chyba dążysz do tego aby podnieść mi ciśnienie... Zaręczam... Ta sztuka Ci się nie uda... Pamiętaj kto ma Twoją ceFkę we władaniu... Jak przeciągniesz strunę nie odeślę... W sumie to dobry pretekst aby się spotkać...
Zdrowia życzę dla całej rodzinki bo to chyba najistotniejsze...
Pozdrawiam !
Pozdrawiam !
proszę nie trolować w moim wątku...
-
Bynak
A żeś mnie ubiegł z tym trolowaniem... Widać że tą sztukę kształciłeś od lat... Przepraszam Piotrze ale z Krzyśkiem zawsze warto potrolować...
Pozdrawiam !
Pozdrawiam !
hmm linia brzegowa chyba cofa sie w glab ladu na poludnie jesli sie dobrze orientujeGre-gre pisze:A gdy linia brzegowa cofnie się o kilka metrów nasze
Pozdrawiam - Gre-gre.
Pisząc tego posta siedziałem w łódce...bigi pisze:hmm linia brzegowa chyba cofa sie w glab ladu na poludnie jesli sie dobrze orientujeGre-gre pisze:A gdy linia brzegowa cofnie się o kilka metrów nasze
Pozdrawiam - Gre-gre.
Pozdrawiam - Gre-gre.