Witam
Od niedawna chodzę z Solarisem , jest bardzo wkurzający na zaśmieconym terenie. W miejscu gdzie chodzę w 17 wieku było miasto , teraz jest pole . Nie mogę go opanować , zbyt często oszukuje i się rozstraja . Zastanawiam się nad zmianą detektora z ukierunkowaniem raczej na monetki . Proszę więc o radę , co kupić w cenie do 1300zł (raczej używany) . Nie mam zbyt wielkiego doswiadczenia , ale jeżeji mnie pamięć nie myli, to w którymś z postów wspomniałeś o typowych moneciakach, które między innymi "widzą" owalne kształty. Wiem że z tą kasą świata nie zawojuję , ale mam nadzieję że coś doradzisz.
W Nowym Roku życzę zdrówka
pozdrawiam
Chciałbym zmienić detektor
Re: Chciałbym zmienić detektor
Witam. Wtrące swoje trzy grosze 
Za taką kaskę można wyrwać używaną Cibolę ze stajni Tesoro - sprzęt typowo moneciarski. Warto również rozejrzeć się za Musketeer Adventage PRO Minelaba.
Pozdrawiam
Za taką kaskę można wyrwać używaną Cibolę ze stajni Tesoro - sprzęt typowo moneciarski. Warto również rozejrzeć się za Musketeer Adventage PRO Minelaba.
Pozdrawiam
Re: Chciałbym zmienić detektor
Myślę że na zaśmieconym polu kluczowa jest mała sonda.
Jeśli detektor ma być używany, to proszę pytać o konkretne modele, bo naprawdę trudno utrafić. Na alledrogo widywałem np. Sovereigny poniżej 1000zł (najstarszy model) i inne szokujące okazje.
Szczęśliwych łowów w 2007 roku !

proscan
Jeśli detektor ma być używany, to proszę pytać o konkretne modele, bo naprawdę trudno utrafić. Na alledrogo widywałem np. Sovereigny poniżej 1000zł (najstarszy model) i inne szokujące okazje.
Szczęśliwych łowów w 2007 roku !
proscan