Sonda White's 300 LTD bez filtra na kablu do V3i?
Sonda White's 300 LTD bez filtra na kablu do V3i?
Czy sonda White's 300 LTD bez filtra na kablu ma szansę na kompatybilność z Spectra V3i? Domyślam się, że jest to jakaś starsza wersja od Super 12, ale pewności nie mam.
Link do aukcji z takim egzemplarzem:
http://allegro.pl/cewka-ltd-300-oslona- ... 67974.html
Link do aukcji z takim egzemplarzem:
http://allegro.pl/cewka-ltd-300-oslona- ... 67974.html
Re: Sonda White's 300 LTD bez filtra na kablu do V3i?
Szansa jest, ale cewki z założenia kompatybilne z V3 powinny mieć numer zaczynający się na V.
Po wyglądzie czy po nazwie nie ma co oceniać.
Sonda i tak została sprzedana jak widzę.

proscan
Po wyglądzie czy po nazwie nie ma co oceniać.
Sonda i tak została sprzedana jak widzę.
proscan
Pytam na przyszłość, odpuściłem z uwagi na brak kontaktu z sprzedawcą i brak informacji o tych oznaczeniach. Ktoś się skusił, do Spectry jak coś brać to trzeba wiedzieć co.
Cewki 12 nie polecam,pozbyłem się jej szybciej jak ją kupiłem .Jest ona strasznie ciężka i zasiegiem nie powala.
Zawsze to koncentryk i łatwiej się namierza. Ciężarem jest chyba bardzo podobnie jak z standardową 10 2D czyli po równym można machać cały dzień, ale w górach i na zboczach ramię wysiada. Lepsza jest wtedy 10x6.
Jak Ci się sprawowała w trybach z pojedynczą częstotliwością zwłaszcza 22 kHz? Przy wysokich nastawach detektor widział kolor jako kolor?
Jak Ci się sprawowała w trybach z pojedynczą częstotliwością zwłaszcza 22 kHz? Przy wysokich nastawach detektor widział kolor jako kolor?
Spectry jeszcze się nie dorobiłem ,śmigam z mxt pro .Póki co intensywnym testom poddaję cewkę 10DD.W sumie to już tak się z nią obyłem ,że nawet opcji namierzania nie używam.
A jak to jest z tym filtrem na kablu. Dlaczego niektóre sondy z tych nowszych go nie mają?
Dzięki, czyli sondy bez filtra pochodzą z USA.
Cewka 10" DD do Whitesa
Witam,
Mam dwa pytania czy cewka 10" DD od Spectra V3 będzie poprawnie współpracowała z wykrywaczem white`s MXT?
Czy jest sens przesiadać się ze standardowej cewki BM 950 na 10" DD?
Pozdrawiam Stachu
Mam dwa pytania czy cewka 10" DD od Spectra V3 będzie poprawnie współpracowała z wykrywaczem white`s MXT?
Czy jest sens przesiadać się ze standardowej cewki BM 950 na 10" DD?
Pozdrawiam Stachu
Jeśli to pytanie o kompatybilność, to odpowiedź jest powyżej. I w innych miejscach też.
Sonda V3 będą działać na MXT. Na odwrót niekoniecznie.
Jeśli chodzi o porównanie sond 10" DD oraz sondy 950 to proszę utworzyć nowy wątek w dziale "Możliwości i własności".

proscan
Sonda V3 będą działać na MXT. Na odwrót niekoniecznie.
Jeśli chodzi o porównanie sond 10" DD oraz sondy 950 to proszę utworzyć nowy wątek w dziale "Możliwości i własności".
proscan