Wklejam linka do forum o rutusach gdzie administrator w styczniu br. roku prowadzi dobrowolną zbiórkę pieniędzy pośród forumowiczów na opłacenie domeny USUWAM - proscan (wyjaśnienie poniżej) Wziąłem w niej udział dając całe dwa złote
Rutus Argo i inne detektory (video)
Re: Rutus Argo i inne detektory (video)
Zdzichu napisał : "witam gościnnie w moim watko Panie Rutyna czekałem na to czekałem" - Bardzo nie ładnie Zdzisławie jest tak pisać wymieniając samo nazwisko celem obrażenia dyskutanta.
Wklejam linka do forum o rutusach gdzie administrator w styczniu br. roku prowadzi dobrowolną zbiórkę pieniędzy pośród forumowiczów na opłacenie domeny USUWAM - proscan (wyjaśnienie poniżej) Wziąłem w niej udział dając całe dwa złote
Pan Arek jak widać nie dał nawet 1gr i tak powinno być ,żeby nigdy nie pojawił się argument o sponsorowanie forum.
Proszę nie dawać linków do wątków na forach, które wymagają logowania.
proscan
proscan
ProScan pisze:...
I to samo pytanie do Zdzicha - czy jest w jakikolwiek sposób związany z którymkolwiek sprzedawcą wykrywaczy/akcesoriów?
...
proscan
doczekamy się jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie?