Witam!
Chcialem zapytac, jakie sa roznice technczne w kercikach Bullseye I i II Whitsa. Czy to jedynie kosmetyczne zmany, a mozliwosci podobne? Wiem, ze w II zamiast glosniczka, moze byc wibrator, ale co jeszcze? Mam na mysli zasieg, czas pracy na baterii itd. Warto kupic taniej starsza wersje, czy dolozyc i kupic drozsza II-ke? Jesli to mozliwe, prosze o kilka slow wyjasnenia.
Pozdrawiam - Slawek
Bullseye I i II
-
slawekdoman
Re: Bullseye I i II
Witam,
Kiedyś mierzyłem zasięgi, ale posiałem wyniki. Nie przykładałem z resztą do nich wielkiej wagi. Wydaje mi się że I ma nawet większe zasięgi niż II.
Rurka też jest z włókna węglowego, a nie z plastyku jak BS II.
Różnice dotyczą właśnie głównie konstrukcji (wibra, światełko, bardziej bajerancka obudowa, lepsza ergonomia).
Własności detekcyjne jeśli nie takie same, to na korzyść BS I.

proscan
Kiedyś mierzyłem zasięgi, ale posiałem wyniki. Nie przykładałem z resztą do nich wielkiej wagi. Wydaje mi się że I ma nawet większe zasięgi niż II.
Rurka też jest z włókna węglowego, a nie z plastyku jak BS II.
Różnice dotyczą właśnie głównie konstrukcji (wibra, światełko, bardziej bajerancka obudowa, lepsza ergonomia).
Własności detekcyjne jeśli nie takie same, to na korzyść BS I.
proscan
-
slawekdoman
Dziekuje pieknie

ja chciałem dodać tylko ze w tego typu sprzęcie nie chodzi o zasięg a właśnie o wygode użytkowania, ergonomie, użytecznośc i wytrzymałość (tu B I była jak pisze Proscan mocniejsza). Zasięg w mojej ocenie jest jak nie na samym końcu to prawie na samym końcu .Sprzęt jest w końcu do przeczesania ziemi juz wyjętej z dołka i do tego się wyśmienicie sprawdza.
Mam BII i mi odpowiada bajerancka obódowa, światełko, vibra itp i nie zamieniłbym na BI by zyskać moze 2 cm więcej (bo nie wydaje mi się zeby więcej ale nie wiem dokładnie bo nie sprawdzałem)
pozdr.warwick
Mam BII i mi odpowiada bajerancka obódowa, światełko, vibra itp i nie zamieniłbym na BI by zyskać moze 2 cm więcej (bo nie wydaje mi się zeby więcej ale nie wiem dokładnie bo nie sprawdzałem)
pozdr.warwick