Bullseye I i II

Tutaj można zadać pytania o możliwości czy cechy konkretnego sprzętu, ewentualnie podawać uzyskiwane zasięgi. Można także rozważać jakiego rodzaju sprzęt będzie najwłaściwszy do danego celu.
ODPOWIEDZ
slawekdoman

Bullseye I i II

Post autor: slawekdoman »

Witam!
Chcialem zapytac, jakie sa roznice technczne w kercikach Bullseye I i II Whitsa. Czy to jedynie kosmetyczne zmany, a mozliwosci podobne? Wiem, ze w II zamiast glosniczka, moze byc wibrator, ale co jeszcze? Mam na mysli zasieg, czas pracy na baterii itd. Warto kupic taniej starsza wersje, czy dolozyc i kupic drozsza II-ke? Jesli to mozliwe, prosze o kilka slow wyjasnenia.
Pozdrawiam - Slawek
ProScan
Właściciel

Re: Bullseye I i II

Post autor: ProScan »

Witam,

Kiedyś mierzyłem zasięgi, ale posiałem wyniki. Nie przykładałem z resztą do nich wielkiej wagi. Wydaje mi się że I ma nawet większe zasięgi niż II.

Rurka też jest z włókna węglowego, a nie z plastyku jak BS II.

Różnice dotyczą właśnie głównie konstrukcji (wibra, światełko, bardziej bajerancka obudowa, lepsza ergonomia).

Własności detekcyjne jeśli nie takie same, to na korzyść BS I.

:pa

proscan
slawekdoman

Post autor: slawekdoman »

Dziekuje pieknie :!: :D
warwick

Post autor: warwick »

ja chciałem dodać tylko ze w tego typu sprzęcie nie chodzi o zasięg a właśnie o wygode użytkowania, ergonomie, użytecznośc i wytrzymałość (tu B I była jak pisze Proscan mocniejsza). Zasięg w mojej ocenie jest jak nie na samym końcu to prawie na samym końcu .Sprzęt jest w końcu do przeczesania ziemi juz wyjętej z dołka i do tego się wyśmienicie sprawdza.
Mam BII i mi odpowiada bajerancka obódowa, światełko, vibra itp i nie zamieniłbym na BI by zyskać moze 2 cm więcej (bo nie wydaje mi się zeby więcej ale nie wiem dokładnie bo nie sprawdzałem)

pozdr.warwick
ODPOWIEDZ