Euroace Cewka Detech ultimate
Euroace Cewka Detech ultimate
Witam kupiłem używany wykrywacz z tą cewka i byłem w terenie i problem polega na tym ze widzi kolor ale wszystko sygnalizuje gongiem kolega chodził z ace 250 i tam gdzie był gong u mnie to u niego czasami był dzwięk pośredni sprawdzałem w powietrzu na naszych monetach tzn 1 zł 2 zł 50 groszy 5 groszy i u mnie tylko gong a w 250 dzwięk pośredni
Re: Euroace Cewka Detech ultimate
Identyfikacja powinna być następująca:
1zł, 50 gr - Nickel
2zł - Pulltab
5 gr - Rings
Jeśli jest inna, to znaczy z jest źle. Proszę pożyczyć od kolegi sondę i porównać, to wówczas będzie wiadomo czy problem leży po stronie sondy, czy wykrywacza.

proscan
1zł, 50 gr - Nickel
2zł - Pulltab
5 gr - Rings
Jeśli jest inna, to znaczy z jest źle. Proszę pożyczyć od kolegi sondę i porównać, to wówczas będzie wiadomo czy problem leży po stronie sondy, czy wykrywacza.

proscan
a mozna założyc od 250 ? bo innej nie posiadam
Oczywiście.
A sprawdził Pan identyfikację j/w, bo czasami odechciewa mi się doradzać...

proscan
A sprawdził Pan identyfikację j/w, bo czasami odechciewa mi się doradzać...

proscan
Tak sprawdziłem tylko euroace nie ma opisu jak pan napisał inaczej to troche wygląda ale sygnalizacja dzwiekowa powinna byc jak w 250 wydaje mi sie sprawdze na cewce od 250 i opisze pozdrawiam i dziekuje za poświecenie czasu na odpowiedz
OK. Na Euroace jest inna naklejka. Ale proszę sprawdzić nie tylko na innej sondzie, ale na ACE 250 kolegi czy identyfikacja jest taka jak podałem.

proscan

proscan