XLT Obudowa wyświetlacza (+ewentualna wymiana tego drugiego)

Osobny dział poświęcony konkretnym podzespołom, które wymagają wymiany.
ODPOWIEDZ
beyo

XLT Obudowa wyświetlacza (+ewentualna wymiana tego drugiego)

Post autor: beyo »

Witam!

Interesuje mnie, ile może kosztować wymiana przedniej części obudowy wyświetlacza (chodzi mi o tę część, na której znajduje się klawiatura membranowa i przezroczysta szybka). Jakiś niefachowiec obudowę tę otwierał i jeden z dwóch zatrzasków jest wyłamany, a drugi trzyma się na słowo honoru). Sama klawiatura działa dobrze, szybka też jest ok.

I przy okazji: na wyświetlaczu od czasu do czasu pojawiają się 2 "martwe linie". Póki co, nie jest to zbyt uciążliwe (bo są w mało istotnych miejscach). Gdyby jednak zaszła potrzeba wymiany, to ile może kosztować wymiana?
W grę wchodzi wyświetlacz "zastępczy", nieoryginalny.

(no tak, zapomniałem w ferworze walki podać o jaki sprzęt mi chodzi: Whites Spectrum XLT)

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn sty 29, 2007 2:23 pm przez beyo, łącznie zmieniany 1 raz.
ProScan
Właściciel

Re: XLT Obudowa wyświetlacza (+ewentualna wymiana tego drugi

Post autor: ProScan »

Odpowiem ogólnie, bo ceny się zmnieniają wraz zkursem i kosztem przesyłki (czasem korzystam z jakiejś dostawy do firmy Viking, a czasami sam sprowadzam).

wymiana przedniej części obudowy wyświetlacza (chodzi mi o tę część, na której znajduje się klawiatura membranowa i przezroczysta szybka).

Ok. (o aktualne koszty proszę pytać poprzez email) z wymianą. Bez wymiany tyle samo.

Martwe linie - to już gorsza sprawa. W takim przypadku wymieniam na nowy, zastępczy (cena na email, bo bardzo różnie bywa).

:pa

proscan
ODPOWIEDZ