Whites Coinmaster Pro Cewka nel Tornado
Whites Coinmaster Pro Cewka nel Tornado
Witam! Kupiłem cewke tornado do Whitesa Coinmaster Pro w Gdańsku, po zamontowaniu okazało się że nie współpracuje z wykrywaczem. Zwracam się z prośba o radę. Nie ukrywam że chciałbym ją zatrzymac. Nadmieniam że wykrywacz i cewka maja gwarancję.
Re: Whites Coinmaster Pro Cewka nel Tornado
Nie rozumiem, w czym miałbym pomóc.
Jedyne sensowne rozwiązanie to zwrócić sprzedawcy wadliwa sondę.
Chyba że kolega kupił sondę do innego wykrywacza, a nie do PRIZM/COINMASTER- to w tedy sam jest sobie winien.

proscan
Jedyne sensowne rozwiązanie to zwrócić sprzedawcy wadliwa sondę.
Chyba że kolega kupił sondę do innego wykrywacza, a nie do PRIZM/COINMASTER- to w tedy sam jest sobie winien.

proscan
Dziekuje za odpowiedz, cewka jest z przeznaczeniem do PRIZM/COINMASTER możliwe że jest wadliwa.
Pozdrawiam. Wiktor
Dodam tylko że po załaczeniu strzałka wskazujaca rodzaj wykrytego metalu skacze w lewo i prawo, nie wykrywa kluczyków połóżonych na ziemi. Cewkę testowałem na zewnatrz. Jeszcze raz dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam. Wiktor
Dodam tylko że po załaczeniu strzałka wskazujaca rodzaj wykrytego metalu skacze w lewo i prawo, nie wykrywa kluczyków połóżonych na ziemi. Cewkę testowałem na zewnatrz. Jeszcze raz dziekuje za odpowiedz.
Kluczyki od samochodu, to nie jest najlepszy przedmiot do robienia testów tego typu wykrywacza.
Należy sprawdzić na monetach, na różnych czułościach, w powietrzu i na ziemi wolnej od metalu.

proscan
Należy sprawdzić na monetach, na różnych czułościach, w powietrzu i na ziemi wolnej od metalu.

proscan
Witam! Okazało się że zawiniły lużne piny, po dogięciu wszystko jest ok.
Jeszcze raz dziekuje i przepraszam za zamieszanie.
Pozdrawiam. Wiktor.
Jeszcze raz dziekuje i przepraszam za zamieszanie.
Pozdrawiam. Wiktor.