Na allegro pojawił się Converter. http://allegro.pl/converter-cewki-white ... 10041.html
Według opisu, "converter cewki WHITES WHITES XLT, XL, PRO, 6000 DI PRO po założeniu convertera pasują cewki od wykrywaczy serii Garrett ace".
Czy jest to możliwe znane czy zwykły fajans?
Ps.
Dla potomnych, proszę zamieścić foto. Aukcja zniknie i nie będzie można zobaczyć.
CONVERTER cewki WHITES
Re: CONVERTER cewki WHITES
Zdjęcie proszę zamieścić samemu - jeśli łaska i taka potrzeba. Wystawca nałożył znak wodny - widać mu zależy, żeby zdjęcia nie kopiować.
Fajans czy nie fajans - nie wiem, bo i skąd. Teoretycznie to możliwe, ale jak w praktyce działa, to trzeba by dopiero przetestować. Jestem bardzo sceptyczny co do jakości działania.
A za 160zł to chyba tylko jakiś wielki desperat by kupił.

proscan
Fajans czy nie fajans - nie wiem, bo i skąd. Teoretycznie to możliwe, ale jak w praktyce działa, to trzeba by dopiero przetestować. Jestem bardzo sceptyczny co do jakości działania.
A za 160zł to chyba tylko jakiś wielki desperat by kupił.
proscan
Przepraszan nie wiedziałem jak dodać zdjęcie, dlatego tak napisałem.
Mam nadzieje że teraz mi sie udało.
Mam nadzieje że teraz mi sie udało.
Spoko.
Na eBayu swego czasu jakiś kolo wystawiał adaptery do różnych sond, ale opinie które ukazywały się na zagranicznych forach były niezbyt pochlebne.
Jak jest w tym przypadku - nie wiem.

proscan
Na eBayu swego czasu jakiś kolo wystawiał adaptery do różnych sond, ale opinie które ukazywały się na zagranicznych forach były niezbyt pochlebne.
Jak jest w tym przypadku - nie wiem.
proscan