xterra 705
xterra 705
mam pytanko mam x705 doskonały detektor i tu jest mała sprawa gdy jestem nad celem detektor pokazuje +25 ,+30 dajmy na to, gdy włączam pinpoint numer spada na -6-,-8 lub inny minusowy cóż to może byc za przyczyna.
Re: xterra 705
A czy detektor pracuje w trybie Coin & Treasure?
Kolejne pytanie z cyklu "przesłuchanie":
A czy tak się dzieje zawsze i dla każdego rodzaju znaleziska?
A czy tak się dzieje zawsze i dla każdego rodzaju znaleziska?
gdy jest większy kolor to nie, ale często detektor się myli gdy np.miałem tak gdy łuska 12,7mm miała obręcz z tasmy żelaznej w sumie był tylko kawałek żelaza a sygnał był minusowy na pinponcie tak nie powinno być a jest, detektor jest dostrojony do gleby dzwięk mam na 2,sygnał wiodący 12,czułosć 24 .
Osobiście nie chce mi się dalej ciągnąć za język.
Nie widzę żeby to zachowanie przy takim przedmiocie świadczyło o czymś niepokojącym skoro w przedmiocie jest materiał ferromagnetyczny. I tutaj musiałbym z 10 zdań warunkowych i wariantowych, ale przy lakonicznosci opisu, odpowiedź rwnie lakoniczna.
Wszystko jest OK.

proscan
Nie widzę żeby to zachowanie przy takim przedmiocie świadczyło o czymś niepokojącym skoro w przedmiocie jest materiał ferromagnetyczny. I tutaj musiałbym z 10 zdań warunkowych i wariantowych, ale przy lakonicznosci opisu, odpowiedź rwnie lakoniczna.
Wszystko jest OK.
proscan
dziękuje za odpowiedz