Z tego co wyczytałem na zagranicznych forach w październiku ma ukazać się nowy ulepszony F75LTD-2 .
Ponoć będzie miał kilka nowych trybów poszukiwań szybszy procesor i będzie mniej podatny na zakłócenia
http://www.findmall.com/read.php?37,210 ... google.com
Nowy ulepszony F75LTD-2
Re: Nowy ulepszony F75LTD-2
Z tego co zaobserwowałem i wyczytałem na forach to ta "podatność na zakłócenia" wynikała tylko i wyłącznie ze źle zestrojonych sond w 95% przypadków... Reszta to sąsiedztwo linii WN
Odgrzewany kotlet się szykuje wg mnie i to pewnie za jeszcze większe pieniądze.
To procesor w F75 może być jeszcze szybszy ?? Hmmm... Tylko po co ??
Niech poprawią tryb static non motion a nie dodają jakieś pierdoły w stylu wyciszenie żelaza, itp.
Odgrzewany kotlet się szykuje wg mnie i to pewnie za jeszcze większe pieniądze.
To procesor w F75 może być jeszcze szybszy ?? Hmmm... Tylko po co ??
Niech poprawią tryb static non motion a nie dodają jakieś pierdoły w stylu wyciszenie żelaza, itp.
Jest nowa aktualizacja do F75 . ciekawe czy uspokoi nowa wersja softu te starsze wersje czy przy okazji chcą nałapać klientów na niemałe koszta . Jest dostępna instrukcja na stronie producenta .
http://www.fisherlab.com/hobby/registration.php
http://www.fisherlab.com/hobby/registration.php
Cena za aktualizację horrendalna (XP udostępnia darmowe aktualizacje). Dla Polaków niedostępna, bo wiąże się z wysyłka do USA. Nazwałbym to hucpą.
Oczywiście niczego nie "uspokoi", bo jak napisał Damiano, większość winy za niestabilność leży po stronie sondy.

proscan
Oczywiście niczego nie "uspokoi", bo jak napisał Damiano, większość winy za niestabilność leży po stronie sondy.
proscan
Amerykanie bogaty naród - pewnie chętnych nie będzie brakowało
Później będziemy czytać na forach wychwalanie pod niebiosa sprzętu po "apgrejdzie" i opróżnieniu kieszeni z kilku setek $
Sprzęt stanie się legendarny lub wręcz magiczny
Później będziemy czytać na forach wychwalanie pod niebiosa sprzętu po "apgrejdzie" i opróżnieniu kieszeni z kilku setek $
Sprzęt stanie się legendarny lub wręcz magiczny
Nowe możliwości F75 LTD2
• Ability to activate and deactivate DST Mode (Digital Shielding Technology) for the ultimate in EMI Suppression
• FA (Fast Process) – Improved Target Separation
• Three new levels of FeTone®: Iron Audio Off, Low or Medium (complements existing “High” setting)
• Adjustable Audio Pitch now in the Discrimination Mode
• Embedded Serial Number – Serialization now stored electronically

proscan
• Ability to activate and deactivate DST Mode (Digital Shielding Technology) for the ultimate in EMI Suppression
• FA (Fast Process) – Improved Target Separation
• Three new levels of FeTone®: Iron Audio Off, Low or Medium (complements existing “High” setting)
• Adjustable Audio Pitch now in the Discrimination Mode
• Embedded Serial Number – Serialization now stored electronically
proscan
Jakby co, to informuję, że wersja polska instrukcji obsługi jest już dostępna.
Równolegle z F75 LTD2 zaistniała nowa wersja Teknteics T2 (o roboczej nazwie T2 DST).

proscan
Równolegle z F75 LTD2 zaistniała nowa wersja Teknteics T2 (o roboczej nazwie T2 DST).
proscan