MX100E
-
JacaGalew1
MX100E
Witam,chciałbym zapytać o taką rzecz.....kupiłem ostatnio MX100E,niestety ze zmienioną sondą,teraz jest teknetiks 8 cali.Niby wszystko działa,ale zasięg kiepściutki,nie mogę ustawić wyższej czułości,gdyż zaczyna wariować.Nie mam pojęcia co jest przyczyną,ale może to ,że nie można go zestroić do gruntu,bez przerwy wyskakuje err.Próbowałem w różnych warunkach,na różnych podłożach i bez zmian.Bardzo proszę o odpowiedź,Z góry dziękuję.
Re: MX100E
Pytanie dotyczy MX100 z sondą Teknetics 8 cali? I czego Pan oczekuje? Że to ma działać?
Szkoda że przed zakupem nie zapoznał się Pan z opinią serwisu (czyli mnie
) o tych urządzeniach http://www.proscan.gliwice.pl/forum/vie ... 100#p19052
Na pierwszy rzut oka widać, że to tylko ma udawać normalny wykrywacz. Polak mądry po szkodzie?
Najwyraźniej nikt w Polsce (nawet marne handlarzny, które bezczelnie wciskają ludziom ten szajs) nie chcą się tym zajmować, stąd te dziwne pomysły, żeby podłączać przypadkowe sondy do tej chińszczyzny.
proscan
Szkoda że przed zakupem nie zapoznał się Pan z opinią serwisu (czyli mnie
Na pierwszy rzut oka widać, że to tylko ma udawać normalny wykrywacz. Polak mądry po szkodzie?
Najwyraźniej nikt w Polsce (nawet marne handlarzny, które bezczelnie wciskają ludziom ten szajs) nie chcą się tym zajmować, stąd te dziwne pomysły, żeby podłączać przypadkowe sondy do tej chińszczyzny.
proscan